Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Haftanın ilk ziyaretini Altınordu Ortaokuluna yapan Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, okullarda yapılan tadilat ve çalışmaları yerinde görmek için okul ziyaretlerine devam ediyor.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürü Sezayi Okutan ile haftanın ilk ziyaretini Altınordu Ortaokulu’na yaptı. Okul Müdürü Mahmut Güler ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Müdür Bekyürek, öğretmen ve öğrencilerle birlikte bayrak törenine katılarak yeni haftanın başlangıcını yaptı. Bayrak töreninin ardından eğitim faaliyetlerini incelemek amacıyla sınıfları ziyaret eden Müdür Bekyürek, öğrencilerle ders işleyip sohbet etti. Canlı ders yapılan bir sınıfı da ziyaret eden Müdür Bekyürek, canlı derse katılan öğrencilerle sohbet etti, okula duydukları özlemin en kısa sürede bitmesi temennisinde bulundu.

Okulda yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla birimleri gezen ardından öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim çalışmalarının değerlendirmesini yapan Müdür Bekyürek, okul yönetimi ve öğretmenlerine sergiledikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek ziyaretini sona erdirdi.

Müdür Bekyürek, Şube Müdürü Sezayi Okutan ile birlikte Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bahçe düzenlemesini yerinde görmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdi. Okul öğretmenleri ve öğrencilerinin iş birliğinde bahçedeki toprak alanının güzelleştirilmesi amacıyla yapılan çalışmaları inceleyen Müdür Bekyürek, öğretmen ve öğrencilere hitaben: "Bizler bulunduğumuz ortamları ya kabullenmek ya da güzelleştirmek gibi iki seçeneğe sahibiz. Sizler burada ortamınızı daha da güzel hale getirmek için çaba sarf ediyorsunuz, sizleri yaptığınız bu örnek çalışmadan dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Okul yöneticileriyle de okulda yapılan çalışmalar konusunda değerlendirme toplantısı yapan Müdür Bekyürek, okul yönetimi ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılar dileyerek okuldan ayrıldı. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı