Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

OKULLAR BELGELERİNİ ALDI

OKULLAR BELGELERİNİ ALDI

Beyaz Bayrak, Okulumuz Temiz ve Beslenme Dostu Okul Projesi Belge Töreni Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı.

 

 

Altınordu ilçesinde okul ve kurumların temizlik, sağlığa uygunluk, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularının teşvik edilmesini, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılmasını, yaşam kalitesinin yükseltilmesini, okul ortamının geliştirilmesini ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesini amaçlayan 'Beyaz Bayrak', 'Okulumuz Temiz' ve 'Beslenme Dostu Okul Projesi' belge töreni Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Altınordu genelindeki 35 okul temiz okul belgesi, 2 okul beyaz bayrak, 13 okul ise beslenme dostu okul sertifikasını almaya hak kazandı. Belge takdim törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, şube müdürleri ve okul yöneticileri katıldı.

Törende beyaz bayrak, okulumuz temiz ve beslenme dostu okul projelerinin önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek; “Öğrencilerimizin hijyen ve sağlık koşullarına uygun eğitim ortamlarında eğitim alması hepimizin ilk amacı olmalıdır. Okullarımıza yaptığım ziyaretlerde görmekteyim ki okullarımızda öğrenci ve çalışan sağlığını korumak adına yeterli çalışmalar yapılmaktadır. Okullarımızın sağlık koşullarının artırılması adına özverili bir şekilde çalışan okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve yardımcı hizmetler personellerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Belge Töreni, 'Beyaz Bayrak', 'Okulumuz Temiz' ve 'Beslenme Dostu Okul' sertifikasını almaya hak kazanan eğitim kurumlarına belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı