Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

“OKULLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

“OKULLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

“OKULLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Gürgentepe'de "Okulum Temiz Belgesi " takdim töreni düzenlendi.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme tedbirleri kapsamında Gürgentepe'de düzenlenen "Okulum Temiz Belgesi" takdim törenine katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyonu önleme İşbirliği protokolü kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi amacıyla Ordu’da " Okulum Temiz" belgesi almaya hak kazanan Gürgentepe ilçesindeki okullara belgeleri Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdür Yardımcısı Serdar Yurdabakan ile Gürgentepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Bilü ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü idarecileri tarafından takdim edildi.

 Okullarda yüz yüze eğitimde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları kapsamında yapılan temizlik çalışmalarının önemine değinen Müdürü Vargeloğlu; "İlimizde 517 okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazandı. İlimizdeki başvuru oranımız %100 olurken, Şimdiye kadar belge almaya hak kazanan okullara belgelerini takdim ettik. Bu vesileyle Okulum Temiz Belgesi'ni alan okullarımızı tebrik ediyor, emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli