Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

OKULÖNCESİ ÖĞRENCİLERE DESTEK!

OKULÖNCESİ ÖĞRENCİLERE DESTEK!

OKULÖNCESİ ÖĞRENCİLERE DESTEK!

Ordu Büyükşehir Belediyesinden okulöncesi öğrencilere destek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 ilçedeki okullarda eğitim gören okul öncesi öğrencilere 9 bin 156 adet, ramazan takvimi, kuru boya seti ve boyama kitabı dağıtımı yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi öğrencilerine yönelik verilen materyal desteği, Altınordu Faruk Furtun Anaokulunda gerçekleştirilen program ile öğrencilere teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, 19 ilçedeki okul öncesi öğrencileri için hazırlanan hediyelerin öğrencilere ulaşmaya başladığını söyledi. Salgın nedeniyle çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri için boyama kitapları da hazırlattıklarını ifade eden Genel Sekreter Alp, "Çocuklarımıza boyama kitapları da hazırladık. Çünkü çocuklarımız yıl boyunca evlerde kapalı kaldılar. Çocuklarımızın hem Ramazana hem de içinde bulunduğumuz sıkıntılı ortama alışmaları ve vakitlerini daha iyi geçirmeleri açısından onlara destek verelim istedik" dedi.

Programa katılan İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Olgun Küçük de yaptığı konuşmada; "Ordu Büyükşehir Belediyesi, uzaktan eğitimi sürecini de düşünerek okulöncesi öğrencilerimize yönelik materyalleri hediye etti. Ordu Büyükşehir Belediyesine geleceğimizin teminatı öğrencilerimize vermiş olduğu destekten ve eğitime her zaman bulunduğu katkılarından dolayı milli eğitim ailesi olarak teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Düzenlenen program kapsamında ilk dağıtımı Altınordu Faruk Furtun Anaokuluna yapılırken, programa, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Ordu İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Olgun Küçük, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Cevat Bingöl katıldı.

Haber: Sümeyye ŞAHİN



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli