Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

OKUYUCULARIYLA BULUŞTU!

OKUYUCULARIYLA BULUŞTU!

Gazetemiz Yazarlarından Hüsnü Yücel, Ordu Siyasetinde “Kırık” Kırk Yıl adlı kitabını okurlarıyla buluşturdu.

‘Dün anılarda kaldı’ başlıklı ilk kitabının ardından,  Ordu Siyasetinde “Kırık” Kırk Yıl, adlı ikinci kitabını da okuyucularla buluşturdu.

Atlıhan Otel’de, 13 Mart 2024 Çarşamba günü saat 14.00 -17.00 saatleri arasında “Ordu Siyasetinde “Kırık Kırk Yıl” başlıklı kitabı için imza günü düzenleyen Gazetemiz Yazarlarından Hüsnü Yücel, okuyucuları ile buluştu. 

Ordu Siyasetinde “Kırık” Kırk Yıl, adlı kitabından bahseden Yazar Hüsnü Yücel, “’Dün Anılarda Kaldı’ kitabımdan sonra tekrar yazmayı pek düşünmüyordum. Ama gün geçtikçe alışılagelmişin dışında, sıra dışı bir eser yazmaya karar verdim. Bu eser üç bölümden oluşuyor. 

Birinci bölüm; Lise son sınıfından sonra Almanya serüvenim ve Almanya – Türkiye arasında yıllarca süren üniversite yıllarımı kapsıyor. Bu süreçte yaşadığım bir dizi talihsiz olaylardan pes etmeden hayata tutunma mücadelem, gençlerimize örnek olsun istedim. 

İkinci bölüm; “Ordu’da siyaset” bölümü ki; Ordu’da henüz bu tür bir eserin yazılmadığını gözlemledim. Bilhassa Ordu siyasetinde kendi görüp yaşadığım ve edindiğim izlenimleri kaleme almak istedim. 

Üçüncü bölümde ise; Ordu’da çeşitli gazeteler ve sosyal medyalarda yazmış olduğum bir demet yazılarımı sizler ile paylaşmak istedim. Benim yazılarım genelde yerel sorunlar ile ilgili olduğu için hala güncelliklerini koruduklarına inanıyorum. Ben ne bir şair, ne de bir yazarım. Tamamen amatör bir ruhla kendi yaşam öykümü değişik bir formatta sizlerle paylaşma cesaretimi umarım hoş görürsünüz. Sizler ile tekrar buluşmaktan son derece mutluyum. Hoşça kalın diyorum. Ama ardında “Kırık” gönül bırakanlar, siz hoşça kalmasanız da olur” ifadelerine yer verdi.  

“BÖYLE ÖZEL VE ANLAMLI GÜNLER DOSTLARLA GÜZEL. GÜZEL OLAN HER ŞEY GÜZEL İNSANLAR İLE GÜZELDİR”

“Okuyucularımın teşrifleri beni son derece memnun etti” diyen Yazar Yücel, “Her bireyin yaşadığı her zaman diliminde özellikle daha mutlu anlar vardır. Bugün benim için o günlerden birisi. Bugün 2 yıl emek vererek hazırlamış olduğum “Ordu Siyasetinde” Kırık “Kırk Yıl“ kitabımın imza günüydü. Ordu siyasetinde anılarımın ve hatıralarımın yer aldığı Ordu Siyasetinde “Kırık Kırk Yıl, kitabımı birbirinden değerli dostlarımın katılımı ile imzaladım. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan tüm okurlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle özel ve anlamlı günler dostlarla güzel. Güzel olan her şey güzel insanlar ile güzeldir” dedi. 

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı