Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

Hafta sonu oynadığı Yeşilyurt Demir Çelik Ofspor maçını kaybettikten sonra kadrodan 5 futbolcuyu kadro dışı bırakan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nde Teknik Direktör Telat Özden, Kardemir Karabükspor maçında sahaya süreceği ilk 11’i düşünüyor.

2021-2022 sezonunda mücadele ettiği 3.Lig’de fırtına gibi bir başlangıç yaparak kümede kalma hedefini bir anda 2.Lig’e yükselme olarak değiştiren Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nde, hafta başında önemli kararlar alındı.

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nde yönetimin aldığı karar ile başta son maçta taraftarlarla tartışan Cantuğ Temel olmak üzere Tevfik Doğukan Pala, Metin Sevinç, Bilal Gülden ve Muhammed Can Öztürk kadro dışı kalmıştı. Önümüzdeki hafta ligin en zayıf takımı Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Mor-Beyazlı ekipte Ufuk Özcan ve Arda Saltan’ın sakatlıkları ve 5 futbolcunun kadro dışı kalması teknik heyeti düşündürüyor.

Mutlak galibiyet için çıkacağı Kardemir Karabükspor karşısında ise Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü Teknik Direktörü Telat Özden’in sahaya süreceği muhtemel ilk 11’in şu şekilde olması bekleniyor. Ferhat Yılmaz, Eray Eren, Ahmet Batuhan Akyüz, Ömercan Aslan, Eren Yalçın, Serhat Velioğlu, Yağuz Berkay Hazar, Mustafa Bayhan, Seçim Can Koç, Muhammed Kurt, Oğuz Saltabaş.

SPOR 52



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false