Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ORDU HALKINA KALACAK

ORDU HALKINA KALACAK

 

Düz Mahalle Muhtarı Hakan Cemal Aydın, Altınordu, Sırrıpaşa Caddesi’nde hız kazanarak devam eden cephe ve zemin iyileştirme çalışmaları dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

15 Şubat 2020 tarihinde başlayan çalışmalar halen devam ederken şu anda cephe kaplamaların %95'i bitmiş durumda. Çalışmalar zemin kaplama aşamasında ve hızla devam etmekte. Şu anda zemin taş kaplama işi üç noktadan ekipler tarafından hızla devam ederken 10-15 Haziran gibi zemin kaplama işinin bitirilmesi planlanmakta.

ORDU HALKINA KALACAKTIR

Muhtar Aydın, proje hakkında bilgi vererek, “Özellikle Zemin imalatı esnasında vatandaşlarımız yapılan imalatların alınan tüm önlemlere rağmen üzerinden geçiş yapmaları imalatı olumsuz yönde etkilemektedir. Bu konuda vatandaşlarımızın daha dikkatli ve duyarlı olmalarını istiyoruz. Bu imalatlar Ordu halkınındır. Burada oluşacak olumsuzluklar bizlere yansıyacaktır, imalatçı firma işi bitince buradan gidecek ve Bu proje Ordu halkına Kalacaktır.” Dedi.

Muhtar Aydın, yaptığı açıklamada, “Ordu'muzun Açık AVM'si Olması düşünülen Sırrıpaşa caddemizde Yapılan imalatlar Titizlikle yapılmış ve her aşamasında en ince ayrıntısına kadar düşünülerek Etüt proje daire Başkanımız Tayfun Özdemir ve saha Kontrol ekipleri tarafından adım adım takip edilerek imalatlar yapılmaktadır.

Bu proje Ordumuzun prestij projesi olacak olup. Projeyi Takip eden ve uygulama aşamasında sahada olan Etüt ve proje daire Başkanımız Tayfun Özdemir ve Kontrol ekiplerine, Özellikle bu projeyi Ordu'muza Kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e Düz mahalle halkı ve esnafların memnuniyetini bildirir, şahsım ve mahallem adına Teşekkürlerimizi sunarım.” Dedi. Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false