Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ORDU İL MİLLİ EĞİTİM’DEN UZAKTAN EĞİTİME DESTEK

ORDU İL MİLLİ EĞİTİM’DEN UZAKTAN EĞİTİME DESTEK

ORDU İL MİLLİ EĞİTİM’DEN UZAKTAN EĞİTİME DESTEK

Salgının hayatımıza girmesiyle birlikte yoğunlaşan uzaktan eğitim sürecine katkıda bulunmak adına Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü önemli adımlar atıyor.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü uzaktan eğitime destek adına attığı adımlardan bir tanesi de kurduğu stüdyoyla birlikte Youtube kanalının daha etkin kullanımı oldu.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Şube Müdürü Ayfer Oral Aydın ile birlikte Müdürlükçe kurulan soru çözüm stüdyosunu ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Öğretmenlerden oluşan ekiple sohbette bulunan Müdür Vargeloğlu, uzaktan eğitim sürecine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, yaptıkları çalışmalarda başarılar ve kolaylıklar diledi.

Müdürlüğün ek hizmet binasına ziyarette bulunan Müdür Vargeloğlu, Proje Koordinasyon ve Öğrenme Merkezi'nde görevli öğretmenlerden de yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Uzaktan eğitime destek amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Müdür Vargeloğlu, “Uzaktan eğitim sürecine katkı sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar doğrultusunda Müdürlüğümüz Ölçme ve Değerlendirme Merkezi'nde kurulan ekibimiz ve sağlanan teknik ekipmanla oluşturulan stüdyomuzda 12. sınıf soru çözüm videolarının kayıtlarına başlandı. Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak amacımız Youtube kanalımızın öğrenci, öğretmen ve velilerimizin keyifle takip edecekleri bir eğitim kanalına dönüşmesini sağlamak ve uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğunda soru çözümlerine ulaşmak oldu.” dedi.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü adı ile kurulan resmi Youtube kanalından öğrenciler sınav sorularının çözümüne anında ulaşarak, soru çözümünü video olarak görebilecekler. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı