Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ORDU ROTARY’DE YENİ DÖNEM!

ORDU ROTARY’DE YENİ DÖNEM!

 

 

 

 

2020-2021 döneminde Ordu Rotary Kulübü Dönem Başkanı seçilen Rtn. Hakan Çolak, başkanlık ve Guvernör yardımcılığı 10 Temmuz 2020 tarihinde devir teslim töreni ile başladı.

 

Ordu Rotary Kulübü Dönem Başkanı seçilen Rtn. Hakan Çolak, şu açıklamalarda bulundu:

“Öncelikle GDB. İsmail Aydın ve yönetimine kendi dönemlerinde yapmış oldukları başarılı

çalışmalar ve bıraktıkları bütçe için teşekkürlerimi sunarım. Kendilerine dönemlerindeki başarılarına layık bir devir teslim töreni yapmak isterdik, ancak ne var ki hepinizin bildiği üzere dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsünün tehlikesi nedeni ile sade bir tören yapmaya karar verdik. Anlayışları için ayrıca teşekkür eder, İsmail başkanıma bundan sonraki süreçte yürümek istediği yolda başarılar dilerim.

 

“BAŞKANLIK TAKIM İŞİDİR”

Rotary’de başkanlık bir takım işidir. Bu açıdan geçmiş dönem yönetiminde bulunan geçmiş dönem kulüp sekreteri ve 20-21 dönemi As başkanı Ümit Metin’e, saymanı Emrah Albayrak’a ve geçmiş dönem Guvernör yardımcısı Hakan Karakaş’a da başarılı yönetimlerinden ve katkılarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim.

Bu yolda 2020-21 döneminde bire bir yanımda olacak olan ve görevlerini en üst seviyede yerine getireceğine inandığın yönetim kuruluma ve siz değerli Rotaryen dostlarıma şimdiden çok teşekkür ederim.

 

“DİNAMİZMİ EN ÜST SEVİYEDE TUTACAĞIZ”

Kulübümüze bölge tarafından, bu dönemde Sinop Diyojen Rotary Kulübü ile Sinop’ta düzenleme kararı aldığımız ortak bir “Anne-Baba-Çocuk Kampı” ve Trabzon Ortahisar Rotary Kulübü ile Trabzon Ortahisar Rotary Kulübü tarafından düzenlenecek olan yine ortak bir “RYLA” organizasyonu görevleri verilmiştir. Bu organizasyonlarda Sinop Diyojen ve Trabzon Ortahisar Kulüplerine destek verecek olup, kulübümüzle birlikte, oluşturduğumuz komisyonlarla ilgili ve yine dönem içinde yapmayı planladığımız/planlayacağımız çeşitli etkinliklerle kulübümüzün dinamizmini en üst seviyede tutmak en önemli önceliklerimiz arasındadır.

Ayrıca, üye sayımızı artırmak için her Rotaryen dostuma ayrı ayrı sorumluluk düşmektedir. Rotaryen kimliğini taşıyacak ve aidiyet duygusu besleyecek olan tanıdıklarımızı teklif etmenizi temenni ederim.

 

“ROTARY FIRSATLAR YARATIR”

Sinerjik dönem olarak, “Rotary Fırsatlar Yaratır” sloganıyla başladığımız 2020-21 döneminde tüm kulüp üyelerinin desteklerini ifade etmiş olmaları benim ve yönetim kurulum için bir onur ve mutluluk kaynağıdır. Bu sinerjik dönemde Ordu Rotary Kulübünün sinerjisinin en yüksek düzeyde olması ve bu sinerjinin birlikte yapacağımız projeler aracılığıyla motivasyonumuzu artıracağı, bölge, ülke ve dünya insanları için mutluluk kaynağı olacağı temennisi ve elimize geçen tüm fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğimiz ön görüsü ile 2020-21 döneminin hepimize hayırlı olmasını dilerim.” Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı