Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ORDU ROTARY’DEN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR

ORDU ROTARY’DEN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR

ORDU ROTARY’DEN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR

Ordu Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rtn. Hakan Çolak, dönem hedeflerini açıklayarak önemli çalışmalar yapacaklarının altını çizdi.

Yaptığı açıklamada UR 2430 Bölge Ordu Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rtn. Hakan Çolak, 2014 Aralık ayında kurulan Ordu Rotaract Kulübü’nün 6. yılını doldurduğunu söyleyerek, “Ordu Rotaract Kulübü’nün 6. Yılını kutluyor, hizmet yolunda daha nice seneler diliyorum.” dedi.

 OCAK BAŞI TOPLANTILARI YAPILACAK

Başkan Hakan Çolak, Rotary geleneğinin belkemiği olan ocakbaşı toplantılarının tekrardan yapılması için çalışacaklarını da açıklayarak “Kulüp üye ve değerli eşlerinin tanışıklıklarımızı dostluğa dönüştürmede çok büyük bir fırsat olan ocakbaşı toplantılarımızdır. Yönetim olarak gruplarımızı oluşturacağız. Pandemi sürecinin durumuna göre ocakbaşı toplantılarımızın yapılmasını talep edeceğiz.” dedi.

 

ROTARY’DEN İŞ İNSANLARINA TAKDİR BELGESİ

Aynı zamanda dönem hedeflerini de açıklayan Başkan Çolak, şu açıklamalarda bulundu:

“’Meslek Ödülü’ olarak anılan ‘Meslekte Başarı Ödülü’, Mesleğinde ön plana çıkan, mesleki erdem ve yüksek ahlaki değerler sahip kişilere Rotary Kulüplerince verilen bir takdir belgesidir. İş ve meslekte yüksek ahlak standartlarına önem verdiğimiz için Rotaryen olduk. Ocak Ayı Meslek Hizmetleri Ayı olmasından dolayı çevremizde, ilimizde öne çıkan, başarılı, iş ve meslek sahiplerine Meslekte başarı ödülünü vermek, ayrınca bu ay içinde pandemi kuralarına uygun olarak bir üyemizin iş yerini ziyaret etmek dönem

hedeflerimizdedir.” Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı