Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

ORDULU 5 KİŞİLİK AİLE DEPREMDE HAYATINI KAYBETTİ

ORDULU 5 KİŞİLİK AİLE DEPREMDE HAYATINI KAYBETTİ

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Ordulu 5 kişilik ailenin depremde hayatını kaybettiği öğrenildi.

10 ili etkileyen depremin ardından acı bilanço her geçen saat artıyor.

Ordu’nun Ünye ilçesine bağlı Saca Mahallesi’nden oldukları öğrenilen Öngören ailesinin de depreme Kahramanmaraş’ta yakalanarak enkaz altında kaldıkları öğrenildi.

Kahramanmaraş’ta askeri personel olarak görev yapan Uzman Çavuş Ahmet Öngören, eşi Dursiye Öngören ilçe çocukları Eren Öngören, Emirhan Öngören, Nazlısu Öngören’in hayatını kaybettiği haberi geldi.

Kahramanmaraş Ebrar sitesinin enkazları arasından ailenin cansız bedenlerine ulaşılırken, gelin ve oğul Ahmet Öngören’in ise cansız bedenlerinin enkaz altından çıkarılması bekleniyor.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ülke olarak büyük bir acı içinde olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“06 Şubat 2023 Pazartesi günü sabah 04:17 saatlerinde Kahramanmaraş Pazarcık merkezli ve aynı zamanda akabinde ikincisinin de 13:24 gibi Kahramanmaraş Elbistan merkezli olmak üzere 7.6 ve ilki de 7.7 şiddetinde olmak üzere ciddi bir deprem hadisesiyle karşı karıya kaldık. Son yüz yılın en büyük felaketlerinden birini yaşıyoruz. Deprem ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de derin yaralar açmış durumda. Kahramanmaraş’ta Ünyeli hemşerimiz bir ailenin anne baba ve üç çocuğuyla birlikte hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü içinde maalesef öğrenmiş durumdayız. Hemşehrilerimiz Ahmet ve Dursiye Öngören çifti ile üç tane kıymetli evlatları Emirhan, Eren ve Nazlısu yavrularımızda hayatını kaybetmiş durumda. Büyükşehir Belediyemiz Kahramanmaraş’a doğru aracını çıkararak oradan bu deprem şehitlerimizi alarak inşallah buraya getirecekler. Cenaze merasimini burada düzenlemek durumunda kalacağız.”



  • Salı 23.4 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı