Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ORTAOKUL ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK SEMİNER

ORTAOKUL ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK SEMİNER

Ordu’da görevli öğretmenlere yönelik eğitimlere devam eden Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ortaokul öğretmenlerine yönelik seminer düzenledi.

 

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Merkezi (ÖDM)'nde görevli öğretmenler tarafından, ilimiz genelinde görevli ortaokul öğretmenlerine yönelik Altınordu, Fatsa, Korgan ve Ünye'de düzenlenen Ölçme ve Değerlendirme ile Beceri Temelli Soru Hazırlama Teknikleri konulu hizmet içi seminerlere Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu da katıldı.

Ordu İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ayfer Oral Aydın'ın beraberinde bulunduğu ziyaretlerde ara tatil döneminde seminere katılan öğretmenlerle Fatsa, Korgan ve Ünye'de bir araya gelen Müdür Vargeloğlu, bir süre sohbet ederek, alınan eğitimin önemine değinirken, öğretmenlere talep ve ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Merkezi (ÖDM)'nde görevli öğretmenler tarafından verilen seminerlere katılan Müdür Vargeloğlu, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Eğitimde emeği geçen idareci ve görevli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, katılım sağlayan öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretler kapsamında okulların talep ve ihtiyaçlarını da yerinde gören Müdür Vargeloğlu, Korgan'da derslik, atölye, EBA Destek Noktalarını ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ölçme ve Değerlendirme ile Beceri Temelli Soru Hazırlama Teknikleri konulu seminerler 16.11.2020 - 20.11.2020 tarihleri arasında (ara tatilde) Korgan, Ünye, Fatsa ve 2 grupta Altınordu da olmak üzere 5 ayrı kurs merkezinde 75 öğretmenin katılımı ile devam ediyor. Haber: Dilek TİRYAKi

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false