Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

OSB’LERİN PROBLEMLERİ ÇÖZÜLECEK

OSB’LERİN PROBLEMLERİ ÇÖZÜLECEK

OSB’LERİN PROBLEMLERİ ÇÖZÜLECEK

Yerel TV kanalındaki katıldığı bir programda Ordu’ya yapılan hizmet ve yatırımlardan bahseden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Organize Sanayi Bölgesi problemlerini çözeceklerini açıkladı.

Ordu’nun birçok yatırım aldığını açıklayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, yatırımların devam ettiğini ve edeceğini ifade etti.

Altınordu, Fatsa ve Ünye’deki Organize Sanayi Bölgelerinin problemlerinin çözülmesi için adım attıklarını açıklayan Milletvekili Gündoğdu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile konuyu görüştüğünü söyledi.

Katıldığı AK Parti Trabzon Kongresinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüştüğünü belirten Milletvekili Gündoğdu, “Ordu’ya geldiğinizde bizim 2. OSB, Fatsa OSB, Ünye OSB var. Bunların problemlerini çözüp buralarda istihdam alanı açıp insanlarımıza iş, aş, ekmek vermeliyiz, dedim. O da üzerine ne düşüyorsa bunlarla ilgili yapılması gerekeni yapacaklarını aktardı.” dedi.

Ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile de görüştüğünü açıklayan Milletvekili Gündoğdu, “OSB alanlarında istimlakları hızlandıralım. İstimlakları yaparak merkezi bütçeden istimlak bedelini alalım. Daha sonra da fabrikalara yerleri tasfiye edelim ve oralarda fabrikalar açılmaya başlansın.” dediğini söyledi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı