Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

OSKİ, KOORDİNELİ ÇALIŞIYOR

OSKİ, KOORDİNELİ ÇALIŞIYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 19 ilçede sürdürdüğü içme suyu, altyapı ve kanalizasyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

19 ilçede yürütülen içme suyu ve altyapı çalışmalarının Ordu’nun geleceği için önemli olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ekiplerimiz 19 ilçede 48 ayrı noktada ilimizin geleceğine yönelik önemli çalışmalara imza atıyor. OSKİ tarihin en verimli dönemini geçiriyor” dedi.

“48 AYRI NOKTADA ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR”

OSKİ tarafından il genelinde yürütülen çalışmaların kamuoyundan büyük takdir gördüğünü söyleyen Başkan Güler, “OSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar 7’den 70’e her kesim tarafından büyük takdir görüyor. Genel Müdürümüz Murat Us yönetiminde ekiplerimiz gece-gündüz sahada, ilimizin su problemini en azamiye indirmek için çalışıyor” şeklinde konuştu.

“OSKİ VARSA SORUN YOK”

OSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin sahada etkin mücadele içerisinde olduğunu sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “OSKİ Genel Müdürlüğümüz vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için sahada etkin çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda içme suyu başta olmak üzere su arızaları, kanal, kanalizasyon gibi aciliyet teşkil eden iş ve işlemler ekiplerimiz tarafından hızlıca sonuçlandırılıyor. Bunların haricinde diğer yatırım çalışmaları yine ekiplerimiz tarafından koordineli bir şekilde yürütülüyor. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız her çalışmada önceliğimiz vatandaşlarımızın konforu ve rahatıdır” şeklinde konuştu. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false