Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

OSMMMO’DAN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

OSMMMO’DAN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

 

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ordu Valiliği görevine atanan Vali Tuncay Sonel'i makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

Muhasebe mesleğinin ülke ekonomisindeki yeri, önemi, muhasebe mesleğinin kamuya olan katkısı, hizmetleri konusunda, Ordu Mali Müşavirler Odası’nın üye ve stajyer sayıları ile ilgili çeşitli bilgiler sunan Oda Başkanı Bahadır Baş, ilimizin ekonomisi ile ilgili Haziran 2020 tarihi itibarıyla 16.866 adet gelir vergisi mükellefi, 3008 adet kurumlar vergisi mükellefi ve 13 687 adet basit usul mükellef olduğunu toplam 33.657 mükellefin bütün vergisel ödevlerinin meslek mensupları tarafından yerine getirildiğini; Ayrıca bu pandemi sürecinde ekonominin çarklarının dönmesi için mali müşavirlerin büyük bir özveri ile salgını hiçe sayarak mesleklerini icra ettiklerini ifade etti.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Mali müşavirlerin ekonomiye katkısının önemli olduğunu ve en kısa zamanda Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret edeceğini ifade etti.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; Ziyaret anısına Ordu Valisi Tuncay Sonel’e Osmanlı Devlet Muhasebesi, aynı zamanda türklerin oluşturduğu anadolu muhasebe kayıt kültürünü ifade eden “Osmanlı İmparatorluğunda Devlet Muhasebesi (Anadolu Muhasebe Kayıt Kültürü)” isimli kitabı hediye etti. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false