Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

ÖZEL EĞİTİM SINIFI AÇILDI

ÖZEL EĞİTİM SINIFI AÇILDI

Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel eğitim sınıfının açılışı gerçekleştirildi.

Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel eğitim sınıfının donatımı mobilya bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından yenilendi. Sınıfın donatımın yenilenmesiyle öğrenciler yeni ve daha kullanışlı bir eğitim ortamına kavuşmuş oldu. 

Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürü Demiray Getmez, Okul Müdürü Gökhan Melikoğlu, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla yenilenen özel eğitim sınıfının açılışı gerçekleştirildi. Açılış öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Karahan, sınıfın yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti, sınıfın hayırlı olmasını diledi. Kaymakam Erkan Karahan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, öğrencilerle birlikte kurdeleyi keserek sınıfın açılışını gerçekleştirdiler. 

Açılış sonrası okulun birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Kaymakam Karahan, okul yöneticileriyle bir araya gelerek okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sınıfları da ziyaret eden Kaymakam Karahan öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Başarılı ve mutlu bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 15.8 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu