Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

PARTİ BİNASINDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI!

PARTİ BİNASINDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI!

Demokrat Parti Ordu İl Başkanlığında Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un katılımıyla bayramlaşma programı gerçekleşti.

DP Genel Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un katılımıyla Ordu İl Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşma programında Enginyurt, “Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.

DP Genel Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili Enginyurt, “Demokrat Parti olarak 400 bin üyemizle Türkiye’de 76 yıllık siyasi hareket olarak, yeter artık söz milletin diyerek çıktığımız yolda bugün yeter artık söz milletindir demeye devam ediyoruz. Gültekin Uysal’ın genel başkanlığında ülkeyi ve Ordu’yu yönetmeye talibiz. Bize destek veriniz. Partimize üye olunuz. Bizlere sahip çıkın biz sizler için varız. Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. İnşallah bir daha ki bayramda birlik ve beraberlik içerisinde Millet ittifakının iktidarlığını görmek nasip olur” ifadelerine yer verdi.

Demokrat Parti (DP) Ordu İl Başkanı Selçuk Yücesan ise, “Bayramlaşma vesilesiyle parti binamızda toplandık. Herkesin bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Haber: Müberna AVCI

 

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli