Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

PARTİDEN İSTİFAYA ÇAĞIRDI

PARTİDEN İSTİFAYA ÇAĞIRDI

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ı partiden istifaya davet etti.

 “Aziz Türk milletinin çağırısı ve teveccühü ile kurulan İYİ Parti’yi hedef alan söylemler bir karanlık elin düğmeye bastığının işaretidir.” Diyen İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, “İstanbul İl Başkanımız Buğra Kavuncu beyefendinin bu söylemlerle hiçbir ilgisi ve ilişkisi söz konusu değildir. Sayın Genel Başkanımız; tüm il ve ilçe yöneticilerimizin öz geçmişleri konusunda özenli olduğu gibi resmi kaynaklardan da bilgi akışını takip etmekte olduğunu bütün il başkanlarımıza sözlü olarak ifade etmiştir. Bizzat ben o toplantının şahidiyim.” Dedi.

Yaptığı açıklamada Milletvekili Ümit Özdağ’ın partiden istifasını isteyen Başkan Şentürk, şu ifadeleri kullandı:

“Tüm bu bilgilerin ışığında sonuca gidecek olursak Ümit Özdağ partimizin ilerlemesini durdurmak adına birilerinin değirmenine su taşıma vazifesine soyunmuştur. Bu duruşun başka bir anlamı olamaz.

Adını dahi yazmaktan imtina ettiğim o zatın bir an önce partimizle ilişiğinin kesilmesi elzemdir. Ve de buna benzer safraların atılması bizleri daha da güçlü kılacaktır.

İYİ Parti durmaksızın, tüm enerjisini millet adına sunmaya devam edecektir. Millet bizi çağırıyor. Bizler milletimizin çağrısına kulak vererek başaracağız. Tüm halkımıza ve iyilere selam olsun.” Haber Merkezi

 

 

                                                                                                                      



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı