Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

PERŞEMBE’DE DE 7/24 AÇIK OLACAK

PERŞEMBE’DE DE 7/24 AÇIK OLACAK

Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, Perşembe ilçesinde yıllardır çözüm bekleyen hastane probleminin çözüme kavuştuğunu söyledi.

 

 

Hastane kararnamemiz imzadan çıktı hayırlı uğurlu olsun diyen Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, “İlçemizde yıllardır çözüm bekleyen hastane problemini çok şükür çözüme kavuşturuyoruz. Artık güzel ilçemizi 7/24 açık olan bir sağlık kuruluşu ile buluşturuyoruz. Söz verdiğimiz gibi sonuçları güzel ilçemizin hak ettiği değeri ile buluşacak olan hastane kararnamemiz imzadan çıktı. Güzel ilçemiz ve kıymetli hemşehrilerim hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu çalışmada gece gündüz emek harcayan çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum diyen Başkan Tandoğan, “Bizlerden desteklerini esirgemeyen her noktada ilçemizin önünü açmaya çalışan Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ordu Millet Vekilleri Dr. Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ak Parti Perşembe İlçe Başkanı Mehmet Çalış ve bizleri destek olma noktasında her fırsatı değerlendiren Perşembe Kaymakamı Levent Yetgin ve Perşembe İlçe Sağlık Müdürü İsmet Kolomuç ‘a ve kıymetli hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber: Furkan TOMAKİN

 

 

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı