Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

POMPA VE ELEKTRİK PANOSU ALINACAK

POMPA VE ELEKTRİK PANOSU ALINACAK

POMPA VE ELEKTRİK PANOSU ALINACAK

Trabzonbüyükşehir Belediyesi Tiski Genel Müdürlüğü, Ortahisar (Trabzon) İlçesi Kavakmeydan – Tirzik Arası Montaj Dahil Pompa ve Elektrik Panosu mal alımı ihaleye çıkıyor. 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Trabzonbüyükşehir Belediyesi Tiski Genel Müdürlüğü, 6 Adet içme suyu terfi merkezi için elektro mekanik ekipmanlarının yenilenmesi için Ortahisar (Trabzon) İlçesi Kavakmeydan – Tirzik Arası Montaj Dahil Pompa ve Elektrik Panosu alınacak. 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İhale; (son teklif verme) 28.01.2021 tarihinde saat 11:00’da, Trabzon Ortahisar TİSKİ Genel Müdürlüğü 2. kat İhale Salonu Sanayi Mahallesi Devlet Sahilyolu Caddesi No:85 de yapılacak olup, sözleşme imzalandığı günden itibaren işe başlanarak, malın teslim süresi 150 takvim gün olacak ve belirtilen içme suyu terfi merkezlerine alınacak olan malzemeler iş süresinin bitimine kadar montaj dahil çalışır vaziyette testleri yapılmış olarak teslim edilecek.

Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: İhale, Kanunun 38’inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı