Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

PROJE EKİBİNDEN BEKYÜREK’E ZİYARET

PROJE EKİBİNDEN BEKYÜREK’E ZİYARET

PROJE EKİBİNDEN BEKYÜREK’E ZİYARET

Milli İrade Ortaokulu e-Twinning Proje Ekibi, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek’i ziyaret etti.

Milli İrade Ortaokulu Müdürü Erkut Şahin,  e-Twinning proje ekibi öğretmenleri Fatma Bayhan, Sevgi Osma, Melek Varol Bekar, Barış Özden ve Selman Tekneci ile birlikte, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette proje ekibinde yer alan öğretmenler yaptıkları çalışmalar ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekyürek’e sunum yaptılar.

Proje ekibinden Psikolojik Danışman Fatma Bayhan yürütücüsü olduğu ''Dijital Dünyayı Keşf''  ve  "Be a Child in the Digital World" e-Twinning projeleri hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekyürek'e kısa bir sunum yaptı. Projelerinin Ulusal mı Avrupa mı olduğu, proje ortakları ve okuldan kaç öğrenciyle projelerini yürüttüğü, projelerinin amacı ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Dijital Dünyayı Keşf  projesinin çıktılarından olan öğretmen, öğrenci, veli el broşürleri ile Safety Posterlerini  "Be a Child in the Dijital World" projesini tanıtıcı broşürü Müdür Bekyürek'e hediye etti.

Proje ekibinin diğer üyelerinden Ana Sınıfı Öğretmeni Sevgi Osma ise öğrencileriyle birlikte yürütmüş olduğu e-Twinning projeleri; "CREATIVE KIDS" ve "DEPREM ÇANTAM HAZIR" hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekyürek'e kısa bir bilgiler verdi. Projelerimizin amacı, hedefi ve öğrencilerimize kazandırdıkları, hangi illerden kaç katılımcı ile yürütüldüğü, sürecin nasıl ilerlediği hakkında kısa bilgiler vererek projelerin broşürlerini de Bekyürek’e takdim etti.

Bir diğer proje üyesi Beden Eğitimi Öğretmeni Barış Özden kurucusu olduğu projedeki amaçlar ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yaparak, pandemi döneminde hareketsiz kalan öğrencilere fiziksel aktiviteleri bir yaşam biçimi haline getirip sağlıklı ve düzenli beslenme alışkanlıkları kazandırmak olan projenin broşürlerini takdim etti.

Fen Bilimleri Öğretmeni Melek Varol Bekâr'da mart ayında başlayıp mayıs ayında biten, 11-15 yaş aralığını kapsayan,  Ordu'dan 2, Konya, Amasya, Kocaeli, Hakkâri, Şırnak illerinden 7 Fen Bilimler Öğretmeni ve Azerbaycan'dan bir Matematik Öğretmeni olmak üzere 8 ortaklı bir proje olan Biyoçeşitliliğe Işık Tutanlar adlı proje ile ilgili bilgiler verdi. Projenin broşürlerini takdim etti.

Okul Müdürü Erkut Şahin ise 3 yılı aşkın bir süredir artarak devam ettirdikleri ve bu yıl e-Twinning okulu olmaları ile taçlanan e-Twinning çalışmaları hakkında bilgiler vererek, ekip olarak güzel işler çıkardıklarını ve öğrencilerin, velilerin bu süreçten ve projelerden çok güzel istifade ettiklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekyürek: "Proje ekibinde yer alan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve onlara desteğini esirgemeyen okul yöneticilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı