Bugün, 22 Mart 2025 Cumartesi

PROTESTO ETTİLER!

PROTESTO ETTİLER!

PROTESTO ETTİLER!

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, “Milletin iradesine yine millet sahip çıkıyor” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına karşı, CHP Ordu İl Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen protesto yürüyüşüne ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Başkan Gürsoy, soğuk ve yağışlı havaya rağmen yüzlerce yurttaşın adalet için sokaklara döküldüğünü vurguladı.

"EL ELE, OMUZ OMUZA, HEP BİRLİKTE!"

Başkan Gürsoy, yapılan yürüyüşün hak, hukuk ve adalet mücadelesi olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “El ele, omuz omuza, hep birlikte! Ekrem İmamoğlu’nun haksız ve hukuksuz şekilde gözaltına alınmasına karşı, CHP Ordu İl Başkanlığımız öncülüğünde bir protesto yürüyüşü gerçekleştirdik. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen yüzlerce yurttaşımızla birlikte, ‘hak, hukuk, adalet’ talebimizi kentimizin sokaklarında güçlü bir şekilde dile getirdik” dedi. 

"EKREM İMAMOĞLU ASLA YALNIZ DEĞİLDİR!"

Başkan Bulut Gürsoy, halkın demokrasisine, seçme ve seçilme hakkına sahip çıktığını belirterek açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Biz buradayız! Milletin iradesine yine millet sahip çıkıyor. Hukuksuzluk karşısında susmayacağız, adaletsizliğe karşı geri adım atmayacağız! Ekrem İmamoğlu asla yalnız değildir! Halkın seçtiği bir belediye başkanına yönelik yapılan bu hukuksuz girişimler, demokrasiyi ve halkın iradesini hedef almaktadır. Ancak bilinmelidir ki biz bu hukuksuzluğa karşı durmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 

"HAK, HUKUK, ADALET MÜCADELESİNDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ"

Başkan Gürsoy, bu sürecin sadece Ekrem İmamoğlu’na yönelik bir saldırı olmadığını, tüm halkın iradesine yönelik bir müdahale olduğunu vurgulayarak sözlerine şunları ekledi: “Bu mücadele sadece Ekrem İmamoğlu’nun değil, tüm halkın mücadelesidir. Adalet herkes için gereklidir. Bugün bir kişinin hukuksuzluğa maruz kalmasına sessiz kalırsak, yarın hepimizin hakları tehdit altına girer. O yüzden bizler, bu haksızlığa karşı dimdik durmaya, halkın iradesine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Hukuksuzluk karşısında susan, sıra kendisine geldiğinde konuşamaz! Hak, hukuk, adalet mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, tüm vatandaşları demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne sahip çıkmaya çağırarak, mücadelenin büyüyerek devam edeceğini vurguladı.



  • Cumartesi 5 ° / 1.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 9.8 ° / -0.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 13.4 ° / 3.7 ° Güneşli