Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

PROTOKOL İMZALANDI

PROTOKOL İMZALANDI

Kurumsal işbirliği protokolü imzalandı.

Millî Eğitim Bakanlığı 2023 eğitim vizyonu kapsamında mesleki ve teknik eğitimde kalitenin artırılması, eğitim ortamları ve insan kaynaklarının geliştirilmesi, iş insanlarının ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanların yetiştirilmesi, eğitim, üretim, istihdam ilişkisinin güçlendirilmesi için Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çamsan Ordu Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında “Okul-Sanayi İşbirliği” protokolü imzalandı.

Altınordu Kaymakamlığında yapılan protokol törenine Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Çamsan A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Gamze Güler Serdar, Çamsan A.Ş. İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Tuğba Çakır Özbekçi ile Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gökhan Melikoğlu katıldı.

Ordu’da bir ilk olma özelliği olan protokolde işletme tarafından ihtiyaç duyulan nitelikli personelin okul öğrencilerinden okul-sanayi işbirliği modeli ile günümüz teknolojisine ve Çamsan’ın ihtiyaçlarına uygun olarak yetiştirilmesi, işletme çalışanlarının ihtiyaç duyduğu eğitimlerin okul tarafından verilmesi, işletme tarafından okulun eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi ve güçlendirilmesi, belirlenen öğrencilere burs verilmesi ve istihdam edilmesi başlıkları bulunuyor.

Haber: Müberna AVCI

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli