Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

RAFTİNG’DE İLİMİZİ TEMSİL EDECEK!

RAFTİNG’DE İLİMİZİ TEMSİL EDECEK!

RAFTİNG’DE İLİMİZİ TEMSİL EDECEK!

 

Ordu’nun çiçeği burnunda Valisi Tuncay Sonel’in gelir gelmez yaptığı icraatlardan birisi olan Ordu Rafting takımı, Hakkari’de düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası 2. ayak yarışlarına katıldı.

3 Temmuz tarihinde Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer alan Melet Irmağı’nda ilk küreği çekerek rafting hareketine yön veren Ordu Valisi Tuncay Sonel’in kurduğu Ordu Rafting Takımı, ilk sınavına Hakkari’de çıkıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Hakkari Valiliği, Hakkari Belediyesi ve Türkiye Rafting Federasyonu tarafından Depin bölgesindeki Zap Suyu’nda gerçekleştirilecek olan Türkiye Rafting Şampiyonası 2. ayak yarışlarında Ordu Rafting takımı da mücadele edecek.

Vali Tuncay Sonel’in Ordu’da göreve başlamasının ardından kurulan Ordu Rafting takımı, ilk turnuvasına katılmak üzere Hakkari’ye gitti. Ordu Rafting takımı, Depin bölgesindeki Zap Suyu’nda gerçekleştirilecek olan Türkiye Rafting Şampiyonası 2. ayak yarışlarında ilimizi temsil edecek.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu Valisi Tuncay Sonel’in önderliğinde Hakkari’ye giden Ordu Rafting Takımı hakkında “Valimiz Tuncay Sonel‘in destekleri ile kurduğumuz Ordu Rafting takımımız Karadeniz Bölgesini temsilen Türkiye Şampiyonası için Hakkari’de. Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’nun katılımı ile başlayan Türkiye Rafting Şampiyonasına katılan tüm sporculara başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı. SPOR52

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı