Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

RAMAZAN DUYGUSU EVLERE TAŞINDI

RAMAZAN DUYGUSU EVLERE TAŞINDI

RAMAZAN DUYGUSU EVLERE TAŞINDI

Fatsa Belediyesi, pandemi nedeniyle dijital yayın teknolojisi ile online olarak evlere ulaştırdığı Ramazan Etkinlikleri sona erdi.

Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak Fatsa Belediyesi tarafından hazırlanan sosyo-kültürel etkinlikler ve Fasl-ı Gönül Sohbetleri’nden oluşan Ramazan programları son yayını ile izleyici ile buluştu.

ONLİNE YAYINLARLA RAMAZAN EVLERDE YAŞATILDI

Sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınlarla evlere ulaştırılan programlar kapsamında sosyo-kültürel etkinlikler ve gönül dünyasının sevilen isimleri evlere konuk oldu. Senai Demirci’nin sunuculuğunda online yayınlarla Ramazan ayı süresince faslı muhabbetle gerçekleştirilen gönül sohbetlerine, Hayati İnanç, Nurullah Genç ve Ahmet Yenilmez konuk olarak katıldı.   Kadir Gecesi özel programı da dolu geçti. Programda, Hacivat-Karagöz, meddah, orta oyunu, aşuk ile maşuk, komedi skeç şov, bilim deneyleri ve çocuk yarışmalarından oluşan programlarla Ramazan duygusu evlere taşındı.  Sosyo-kültürel etkinlikler çocukların yanı sıra, büyükler tarafından da büyük bir beğeniyle takip edildi. Yorum ve beğenilerle yayınları izleyen yetişkinler, sosyo-kültürel etkinliklerle eski Ramazanları yeniden yaşadı.

“HER YAŞTAN İNSANIMIZA YÖNELİK PROGRAMLAR GERÇEKLEŞTİRDİK.”

Ramazan etkinliklerinin büyük ilgi gördüğünü belirten Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Ramazan ayı boyunca her kesimden vatandaşımıza hitap edecek etkinlikler gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız da etkinliklerimize yoğun ilgi gösterdi. Halkımıza doya doya bir Ramazan yaşatabildiysek ne mutlu bize. Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz bundan sonra da tüm hızıyla devam edecek. Etkinliklerimize ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

Haber: Mert Tolga COŞGUN



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı