Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

RAMAZAN GELENEĞİ!

RAMAZAN GELENEĞİ!

Ordulu çocuklar bu ramazanları unutmayacak.

Ordu’daki çocuklar, iftar sonrası OBBKT’de büyükşehir belediyesinin etkinliklerinde buluşuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin “Ramazan Çocuklarla Güzel” adıyla düzenlendiği etkinlikler ilk gününden itibaren yoğun ilgi görmeye başladı. Her akşam Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda (OBBKT) buluşan çocuklar ve aileler sayısız etkinliklerle hafızalara yer edinecek bir Ramazan ayı yaşıyor. 

Yaptığı kültür sanat etkinlikleri ile Orduluların her daim beğenisini kazanan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel çocuklar için hazırladığı etkinliklerle bu yılda adından söz ettiriyor. Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından “Ramazan Çocuklarla Güzel” teması ile hazırlanan organizasyonla çocuklar eğlenceli etkinliklerde bir araya geliyor. 

OBBKT DOLUP TAŞIYOR 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen etkinlikler iftar sonrası başlıyor. Çocuk yarışmalarından tiyatro oyunlarına, bilim şovlarından yüz boyama ve balon etkinliklerine kadar birçok etkinlikle çocuklar unutulmaz bir Ramazan geçiriyor. OBBKT hınca hınç dolarken etkinlikler koridorlara hatta tiyatro merkezinin dışına taşıyor. Çocukların yanı sıra ailelerde etkinliklere tam not verirken program dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletiyor.  

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ikramlarıyla da büyük beğeni toplayan etkinlikleri Ramazan Bayramı’na kadar devam edecek.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı