Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

“RANT KAPISINA DÖNÜŞMEKTE”

“RANT KAPISINA DÖNÜŞMEKTE”

CHP Altınordu İlçe Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Uğur Yavuz, Altınordu Şarkiye Mahallesi’ndeki peyzaj çalışmalarını eleştirerek rant kapısına döndüğünü açıkladı.

 

 

 

 

Başkan Yardımcısı Uğur Yavuz, yaptığı açıklamada, “Altınordu ilçesi Şarkiye mahallesinde peyzaj çalışmaları devam etmekte, daha önce yapılan çalışmaların eksiklikleri tamamlanmadan kaldırılıp yerine bir başkası yapılmaya başlandı. Halk yeni yapılan bu çalışmaya isim bile bulmuş ‘şarkiye mahallesi aile kabristanlığı’.” Dedi.

“RANT KAPISINA DÖNÜŞTÜ”

Boşa savrulan paraların rant kapısına dönüştüğünü savunan Başkan Yardımcısı Uğur Yavuz, “Sormak isteriz ki nereden geliyor bu bolluk, bu uygulama ilçe sınırları içerisinde diğer yerlerde de devam etmekte, boşa savrulan paralar, rant kapısına dönüşmekte, her zamanki gibi faturayı halk ödemekte. Büyükşehir belediyesi ne iş yaptığını kendileri de bilmemekte, her birim birbirinden bihaber çalıştıklarını sanmakta.” Dedi.

“HİZMETLER ORTAK AKILLA YAPILSIN”

Yapılacak hizmetlerin ortak akılla yapılmasını isteyen Başkan Yardımcısı Uğur Yavuz, “Bizce Hilmi beyi kandırıyorlar, yoksa üst üste bu kadar beceriksizlik yapacak bir insan değil. Buradan kendilerine naçizane tavsiyemiz işi ehline verilmesi, yapılacak hizmetlerinin ortak akılla yapılması, rantın önüne geçilmesi ilimizin kaynakları ilimiz için harcamalı. Zira halk bu durumlardan çok  muzdarip, Hilmi beyinde hata yapma lüksü de tükenmiş durumda.” Dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false