Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

REKTÖR AKDOĞAN’DAN ENSTİTÜYE ZİYARET

REKTÖR AKDOĞAN’DAN ENSTİTÜYE ZİYARET

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ordu Üniversitesi ile Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü arasında gerçekleştirilecek ortak araştırma, proje ve iş birliklerine dair fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Feyzullah Konak, Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ile Müdürlük personeli eşlik etti. Rektör Akdoğan, Müdürlük bünyesinde bulunan arı sağlığı, genetik ve biyoteknoloji, gıda teknolojisi, morfoloji ile bombus uygulama ve araştırma laboratuvarında incelemelerde bulundu.

Arıcılık ve arı ürünleri konusunda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alarak ilgili laboratuvarlarda incelemelerde bulunan Rektör Akdoğan, “Tarım ve Orman Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu arasında imzalanan protokol çerçevesinde Üniversitemiz ile Arıcılık Enstitüsü Müdürlüğü arasında gerçekleştirilecek iş birliğinin kapıları açıldı.” dedi. Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false