Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

RESİM SERGİSİ AÇILDI

RESİM SERGİSİ AÇILDI

BB Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK-4006 bilim fuarı ve resim sergisinin açılışı yapıldı.

BB Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen "TÜBİTAK-4006 Bilim Fuarı ve Resim Sergisinin" açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılış törenine Altınordu İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Karahan, konuşmasında TÜBİTAK-4006 Bilim Fuarının ve resim sergisinin düzenlemesinde emeği geçen öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerini tebrik etti. Kaymakam Karahan’ın açılış konuşmasının ardından kurdele kesim töreniyle TÜBİTAK-4006 Bilim Fuarı ve resim sergisinin açılışı yapıldı. İlçe Kaymakamı Erkan Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, fuar alanındaki stantları tek tek gezerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı. İlçe Kaymakamı Erkan Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, projede yer alan öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerle günün anısına binaen hatıra fotoğrafı çekindi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bilim fuarının ve resim sergisinin hazırlanmasında emeği geçen öğrenci, öğretmen ve okul yöneticileri tebrik edilerek, çalışmalarında başarılar dilendi.

Haber: Sümeyye ŞAHİN



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli