Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

SAĞLIK ALTYAPISI DEĞERLENDİRİLDİ!

SAĞLIK ALTYAPISI DEĞERLENDİRİLDİ!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer ve AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

“ORDU’MUZUN SAĞLIK ALTYAPISINA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDUK”

Prof. Dr. Mahmut Özer, “Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na AK Parti Ordu İl Başkanımız Selman Altaş ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimizde Ordu’muzun sağlık altyapısına ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Şehir hastanemizin ikmal inşaat ihalesinin yapılması ile ilgili talebimizi de ilettik. Ordu’muzun Sağlık altyapısının güçlendirilmesi için gerekli talimatları veren Sayın Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na Ordulu hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi. 

TALEPLERİMİZİ İLETTİK”

Ordu İl Başkanı Selman Altaş, “Şehrimizin sağlık altyapısına ilişkin istişarelerde bulunduk ve taleplerimizi ilettik. Ordu'muzun sağlık altyapısının güçlendirilmesi hususunda gerekli talimatları veren Sn. Bakanımıza tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber: Sümeyye TOMAKİN



  • Pazar 25.9 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 28.3 ° / 17.3 ° Güneşli