Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Bugün Ordu’da.
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sabah saatlerinde İstanbul’dan hareket ederek Ordu-Giresun Havalimanı’na iniş yapacak ve gün boyu hem Giresun hem de Ordu’da çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunacak.
Program kapsamında ilk olarak Giresun’a geçecek olan Memişoğlu, burada gerçekleştireceği temasların ardından Ordu’ya dönecek ve şehirde önemli ziyaretlerde bulunacak. Ordu Şehir Hastanesi inşaat alanında incelemeler yapacak olan Bakan Memişoğlu, Valilik ve çeşitli kurumları da ziyaret edecek. Gün boyu sürecek temasların ardından Memişoğlu’nun gece saatlerinde İstanbul’a dönmesi planlanıyor.
SAĞLIK BAKANI PROF. DR. KEMAL MEMİŞOĞLU’NUN 4 TEMMUZ 2025 ORDU PROGRAMI
08:15 - 10:00 İstanbul’dan hareket ve Ordu-Giresun Havalimanı’na iniş
10:00 - 14:30 Giresun’a hareket ve temaslar
14:30 Giresun’dan Ordu’ya hareket
15:00 - 15:30 Ordu Şehir Hastanesi inşaat alanı ziyareti
15:45 - 16:15 Ordu Valiliği ziyareti
16:15 - 17:45 Sağlıklı Türkiye Yüzyılı Sağlık Yöneticileri Toplantısı (Valilik Toplantı Salonu)
18:00 - 18:45 Ordu Devlet Hastanesi ziyareti
19:00 - 19:45 AK Parti Ordu İl Başkanlığı ziyareti
20:00 - 20:45 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyareti
22:30 - 00:10 Ordu-Giresun Havalimanı’ndan İstanbul’a hareket
Bakan Memişoğlu’nun Ordu ziyareti çerçevesinde özellikle sağlık yatırımlarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alması ve sağlık yöneticileriyle değerlendirme toplantısı yapması bekleniyor. Program kapsamında Ordu Şehir Hastanesi inşaatının son durumu ve Ordu’daki sağlık hizmetlerine dair çalışmaların ele alınacağı bildirildi.