Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

SAHALARDAN AYRILDI

SAHALARDAN AYRILDI

SAHALARDAN AYRILDI

 

Misli.com 3.Lig ekiplerinden 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde bu sezon tüm lig maçlarında forma giyen ancak son oynanan 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Hakan Doğru, ameliyat oldu.

Sezon başında Artvin Hopaspor’dan transfer edilen ve 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde sağ bekin vazgeçilmezi olan Hakan Doğru, geçtiğimiz haftada deplasmanda oynanan 68 Aksaray Belediyespor maçının 41.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Maçın ardından MR’ı çekilen Hakan Doğru, daha sonrasında ise bıçak altına yattı.

26 Aralık Cumartesi günü bıçak altına yatan 29 yaşındaki sağ bek oyuncusu Hakan Doğru’da diz iç menüsküs yırtığı tespit edilirken, ameliyatın başarılı geçtiği belirtildi. Hakan Doğru’un 15 gün sonra takımdan ayrı düz koşulara başlayacağı belirtilirken, 1 ay sonra ise şans verilmesi halinde sahalara dönebileceği bilgisi verildi.

Hakan Doğru bu sezon 52 Orduspor Futbol Kulübü ile 14 hafta oynanan lig maçlarının tamamında ilk 11’de sahaya çıkarken, ilk yarının son iki maçı olan Bergama Belediyespor ve Modafen maçlarının yanı sıra ikinci yarının ilk haftası olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçlarında forma giyemeyecek. SPOR52



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı