Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SAHİP ÇIKMA GÜNÜ!

SAHİP ÇIKMA GÜNÜ!

SAHİP ÇIKMA GÜNÜ!

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, 14 Mayıs gününün Fatsalı ve Ordulu vatandaşlar başta olmak üzere 85 milyon Türk vatandaşının varlığına sahip çıkma günü olduğunu ifade ederek, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi; 2023 seçimlerinde kullanacağımız ana sloganımız;  Aziz milletimiz sıra sizde” dedi.

Partisinin Fatsa İlçe Teşkilatı olarak durmadan, yorulmadan, yılmadan haklı davaları için mücadele edeceklerini vurgulayan Kaçak, “İnatla değil inançla yolumuza devam ediyoruz. Vatan için, bayrak için, Milliyetçi Hareket için, Bilge Lider Devlet Bahçeli için 14 Mayıs 2023'e kadar durmadan, yorulmadan, yılmadan mücadeleye devam edeceğiz.” mesajı verdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçiminin tarihi olarak 14 Mayıs’ı işaret etmesi üzerine "Türkiye’miz hukuken olmasa da fiilen seçim ortamına girmiştir" diyerek, ülkücü teşkilatları ülke genelinde harekete geçirdi. 

“MHP VE CUMHUR İTTİFAKI 2023 SEÇİMİNE HAZIRDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakının 2023 seçimlerine hazır olduğunu vurgulayan Bahçeli, “Yeni bir demokrasi zaferinin Cumhurun vatanperver duruşuyla tezahür edeceğine inanmaktayız. Bunun yanında Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü istikbalin güçlü ve gelişmiş Türkiye’sini müjdeleyecektir. Cumhur İttifakı’na verilen her oy Türk ve Türkiye Yüzyılına destek, zalimlere tepki, teröristlere ceza, huzura davet, bereket ve güvenliğe çağrıdır” dedi.

Genel Başkan Bahçeli, açıklamasında, “Adım Adım 2023; 14 Mayıs’a Doğru” temasıyla açık hava toplantılarını kararlılık ve seferberlik ruhuyla, yurdun her köşesinde icra ve ifa edeceklerini duyurmuş, ülke genelinde tüm teşkilatların bu zaferde görev alacağını ifade etmişti.

“14 MAYIS, VATANDAŞIN VARLIĞINA SAHİP ÇIKMA GÜNÜ”

“Bu haklı davada ülkücüler olarak yer almaktan gurur duyuyoruz” diyen MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, “14 Mayıs günü, Fatsalı ve Ordulu hemşehrilerimiz başta olmak üzere 85 milyon Türk vatandaşının varlığına sahip çıkma günüdür. Tarih tekerrür edecek, onca kurulan tuzağa, onca yapılan ihanete karşı milletimiz istikrarı, yeni sistemi ve yeni yüzyılı tercih edecektir.” dedi. 

“İNATLA DEĞİL, İNANÇLA” 

Başkan Kaçak, Fatsa İlçe Teşkilatı olarak bu süreçte durmadan, yorulmadan, yılmadan mücadele edeceklerini vurgulayarak, şunları söyledi: 

“İnatla değil inançla yolumuza devam ediyoruz. Vatan için, bayrak için, Milliyetçi Hareket için, Bilge Lider Devlet Bahçeli için 14 Mayıs 2023'e kadar durmadan, yorulmadan, yılmadan mücadeleye devam edeceğiz. 14 Mayıs 2023 seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlı olsun, son söz Fatsalı ve Ordulu hemşehrilerimiz başta olmak üzere yüce Türk Milletinin. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi; 2023 seçimlerinde kullanacağımız ana sloganımız;  Aziz milletimiz sıra sizde” diye konuştu.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false