Başkan Albayrak’tan Güney Kore’de Cittaslow mesajı.
Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, Güney Kore’nin Wando kentinde düzenlenen Cittaslow Uluslararası Genel Kurulu 2025 toplantısına katıldı. Albayrak, iklim değişikliği, deniz temizliği, bilinçli su tüketimi, bisiklet kullanımının artırılması ve yerel kadın üreticilerin desteklenmesi gibi konuların görüşüldüğünü belirtti.
Toplantılarda ayrıca Cittaslow belediyelerinin yararlanabileceği Avrupa Birliği hibe fonları da ele alındı. Albayrak, “Doğayla uyumlu, sade ama güçlü bir yaşam için birlikte çalışıyoruz” dedi.
Denizli Çameli Belediyesi’nin Cittaslow ağına katıldığını da duyuran Albayrak, Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı tebrik etti. Wando Belediye Başkanı’na da ev sahipliği için teşekkür etti.