Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

SANAYİ GİBİ KADEME!

SANAYİ GİBİ KADEME!

SANAYİ GİBİ KADEME!

 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kaynak Atölyemizde araç, konteyner, kapı, demir doğrama gibi metal imalatlar yapmakla beraber, Kent Mobilyaları Üretim Atölyemizde şehrimizin ihtiyaç duyduğu mobilyaları kendimiz üretiyoruz. Ortaya çıkan atık yağları ve malzemeleri geri dönüşüme kazandırarak doğaya ve bütçemize katkı sağlıyoruz” dedi. 

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa Belediyemize ait Kademe Birimimizde bulunan Araç Bakım ve Onarım Atölyemizde belediyemize ait araçlarımızın ve iş makinelerimizin bakım, onarım, arıza tespiti, kaporta, boya ve elektrik tamiratları gibi birçok hizmeti gerçekleştiriyoruz.

Kaynak Atölyemizde araç, konteyner, kapı, demir doğrama gibi metal imalatlar yapmakla beraber, Kent Mobilyaları Üretim Atölyemizde şehrimizin ihtiyaç duyduğu mobilyaları kendimiz üretiyoruz. Ortaya çıkan atık yağları ve malzemeleri geri dönüşüme kazandırarak doğaya ve bütçemize katkı sağlıyoruz.

Fatsa Belediyesi olarak, her zaman yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışımızla şehrimize değer katmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Müberna AVCI



  • Pazar 18 ° / 8.8 ° false
  • Pazartesi 19 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Salı 19.8 ° / 9.7 ° Güneşli