Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ŞANLITÜRK; “GÜVENİMİZ TAM”

ŞANLITÜRK; “GÜVENİMİZ TAM”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, nezaretinde haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda MHP’nin Ramazan ayı içerisinde yapacağı ilave faaliyetleri konuştuklarını aktaran Başkan Şanlıtürk, alınan kararların ilimize ve camiaya hayırlara vesile olmasını diledi.

Toplantının ardından İl sekreteri Mehmet Özçelik, Kadın Kolları İl Başkanı İrem Gürsoy Yıldız, İl Muhasibi Cem Muhammet Poyraz, İl yönetim kurulu üyeleri; Muammer Aydın, Erol Güreşçi, Alperen Avcı ve Altınordu İlçe Başkan yardımcıları Sabri Kaymaz ve Murat İbas ile birlikte; Polis haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş’i makamında ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, burada da polis haftasını kutladı.

Şanlıtürk, gerçekleştirdiği ziyarette; “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Doğu Ateş beye misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Tüm emniyet teşkilatımızın polis haftasını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Şanlıtürk, beraberinde ki heyetle birlikte Polis haftası dolayısıyla; Şehrimizin güvenliğinin teminatı polislerimizi, İlimizin giriş ve çıkışlarındaki görev yerlerinde ziyaret ederek görev başında olanları ayrı ayrı tebrik edip kutlayarak, “Allah yiğitlerimizin ayağına taş değdirmesin” diye konuştu.

“POLİS TEŞKİLATIMIZA GÜVENİMİZ TAMDIR”

Ziyaretlerin ardından Türk Polis Teşkilatının 177. Yılı için değerlendirmelerde bulunan Başkan Şanlıtürk; açıklamasında; “Yaklaşık iki asırlık bir ömre damgasını vuran Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelecek her türlü şer odaklarını önlemek ve her karışı atalarımızın kanları ile sulanmış bu vatan toprakları üzerinde milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin eden polis teşkilatımıza olan güvenimiz tamdır. Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye’de Emniyet Teşkilatımız da güçlü olacaktır. Bu nedenle ülkemizi bütün sıkıntılardan kurtarıp, güçlü, saygın bir ülke haline getirmek yönetimlerin en temel görevi ve hedefleri arasında olmalıdır. Polis Haftası’nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, İl Emniyet Müdürlüğümüzü ve görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Müberna AVCI



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false