Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

ŞENLİK DEVAM EDİYOR!

ŞENLİK DEVAM EDİYOR!

Ordu ilimizde bulunan okullarda yılsonu şenlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Eyüplü Şehit Sezar Aydın İlkokulu/Ortaokulunda yılsonu şenliği düzenlendi.

Eyüplü Sezar Aydın İlkokulu/Ortaokulunda yılsonu şenliği düzenlendi.

Şenlik kapsamında, resim sergisi, teknoloji tasarı sergisi, deney şenliği ve 8. sınıf öğrencilerin mezuniyet töreni düzenlendi. Ayrıca bilişim, spor ve sanat atölyelerinin açılışı yapıldı. 

Yılsonu şenlik programına, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Hülya Arlağ yaptı. Okul Müdürü Hülya Arlağ, konuşmasında yılsonu şenliği kapsamında düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi verdi, okulun bünyesinde oluşturulan bilişim, spor ve sanat atölyelerinin yapım süreçlerini anlattı. 

Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, program açılışında yaptığı konuşmasında öğrencilerin yıl boyu yaptığı çalışmalarının sene sonu şenlikleri vasıtasıyla tanıtılmasının önemine değindi; şenliğin düzenlenmesine vesile olan yönetici, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. 

Konuşmaların ardından Kaymakam Erkan Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte bilişim, spor ve sanat atölyelerini gezdi, okul yöneticilerinden atölyeler hakkında bilgi aldı. Atölyelerin ardından öğrencilerin eserlerinin sergilendiği resim ile teknoloji tasarım sergisini gezerek öğrencilerin çalışmalarını incelediler. 

Sonrasında deney şenliği alanında öğrencilerin deneylerini izleyip kendilerinden deneyleri hakkında bilgi aldılar.

Haber Merkezi

 



  • Pazar 25.9 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 28.3 ° / 17.3 ° Güneşli