Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

“ŞEREFLİ BİR MÜCADELE VERMİŞTİR”

“ŞEREFLİ BİR MÜCADELE VERMİŞTİR”

 

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İlçe Başkanı Murat Kaçak, 15 Temmuz dolayısıyla yayınladığı mesajında şu bilgileri verdi:

“Türk tarihi, milletimizin bütün dünyaya karşı onurunu, namusunu ve bağımsızlığını kanının son damlasına kadar koruduğunu gösteren emsalsiz destanlarla doludur.

15 Temmuz 2016 gecesi de bu destanlardan bir tanesi yaşanmıştır. Milletimiz, iradesini gasp etmek isteyen, özgürlüğüne, bağımsızlığına kast etmek isteyenlere karşı şerefli bir mücadele vermiştir.

Yurdun dört bir köşesinde milli birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla gece boyunca tankın, tüfeğin, topun, uçağın, helikopterin karşısına imanıyla, inancıyla, karşı duran milletimiz, darbe teşebbüsünde bulunanların heveslerini kursağında bırakmış, milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisimize, demokrasimize ve devletimize sahip çıkmıştır. Darbe teşebbüsünü bertaraf ederek,  yurdunu alçaklara uğratmamış, göğsünü siper ederek bu hayâsızca akını durdurmuştur.

Tüm dünya şunu bilmelidir ki, büyük Türk Milleti; nereden gelirse gelsin açıkça veya haince yapılan bütün saldırıları ve düşmanca kalkışmaları, 15 Temmuzda olduğu gibi, daima ortadan kaldıracak inanç, cesaret, iman ve kararlılığa sahiptir. Türkiye Cumhuriyeti, hür, bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye devam edecektir.

15 Temmuz gecesi, darbe teşebbüsünü bertaraf etmemizin önemli sebeplerinden biri, milli birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmemizdir.

Bu vesileyle, birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar daim olması ve ülkemizin bu tür ihanetlerle bir daha karşılaşmaması duasıyla, 15 Temmuz gecesi devletimizin bekası için canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, milli irademize sahip çıkan değerli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Haber Merkezi



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false