Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SESSİZ KALMADI

SESSİZ KALMADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk, 10 ili etkisi altına alan deprem bölgesi için sessiz kalmadı.

Şanlıtürk İnşaat bünyesinde ki iş makinelerini ve 529 adet Battaniye ile Temizlik malzemelerini, Ordu Valiliğine teslim ederek deprem bölgesine gönderdi.

Türk Milletinin bugünlerde birbirini ana kucağı gibi sarıp sarmalayacağı günlerden geçtiğine dikkat çeken Şanlıtürk, deprem bölgesi için bütün imkânlarını seferber etti.

ŞANLITÜRK İNŞAAT DEPREM BÖLGESİNDE

Şanlıtürk, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Arama kurtarma çalışmalarına destek için şirketimiz bünyesinden 1 adet 22 tonluk Ekskavatör, 1 adet Bekoloder, 1 adet çift çeker kamyon, 2 adet jeneratör 2 adet Hilti, El aletleri, 300 ekmek ve 2100 adet su ile bizim kendi personelimiz 15 kişi, iki araçta 6 kişi dışardan gönüllü olmak üzere; beş araçlık konvoyu yola çıkarttık. Allah yollarını açık etsin” dedi.

Şanlıtürk ayrıca şirketimiz bünyesinde faaliyetini sürdüren Ramada By Wyndham 113 oda 250 yatak kapasiteli otelin tamamını ücretsiz olarak depremzedelerin kullanımına açtıklarını söyledi.

“BİRBİRİMİZİ ANA KUCAĞI GİBİ SARMALAYACAĞIZ”

Şanlıtürk, “Felaketler karşısında sergilenecek sağduyu ve soğukkanlılık, gösterilecek direnç ve dirayet sosyal, siyasal ve ekonomik normalleşmenin elbette ön şartıdır. Milli birlik ve dayanışma mukavemetiyle her neviden felakete göğüs gerilmeli, karşı çıkılmalıdır. Hepimizin birimiz, birimizin hepimiz olacağı bir zamanın tam ortasında bulunduğumuz da tartışmasız bir gerçektir. Empati duygumuza güç vermeliyiz. Birbirimize dayanak olmalıyız. Birbirimizi ana kucağı gibi sarıp sarmalamak zorundayız” açıklamasında bulundu.

Bu arada depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Şanlıtürk, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulundu.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu