Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

SEVGİ KAZANACAK!

SEVGİ KAZANACAK!

SEVGİ KAZANACAK!

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, “AK Partilisi, MHP’lisi, İYİ Partilisi, muhafazakârı, demokratı... Birleşe birleşe, her kesimden hemşerimizin açık desteğiyle Altınordu’ya değişimi yaşatacağız. Göreceksiniz, bu kent bizimle birlikte her alanda gerçek potansiyelini ortaya koyacak” dedi.

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, sayılı günlerin kaldığı yerel seçimler öncesinde durmak bilmiyor. Mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde, ev ev gezen Ulaş Tepe, Saraycık ve Kayabaşı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Ziyaretlerinin ardından konuşan Tepe, vatandaşların kendisine inandığını belirterek, “Sokaklar inanmış, insanlar inanmış, bir şehir inanmış daha ne olsun. Kapalı kapılar ardında değil hemşerilerimizin tam kalbindeyiz. Kayabaşı mahallemizde teravih namazımızı kıldıktan sonra Saraycık mahallemizin Kabalı semtinde coşkulu bir karşılamanın ardından halkımızla kucaklaştık. Beni evlâdı görüp bağrına basan kıymetli büyüklerim; evlâdınız Ulaş, sizin için çok çalışacak. Bu ilgi, bu sevgi karşılıksız kalmayacak” diye konuştu.

“ALTINORDU’YA BAHAR GELİYOR”

Tepe, her kesimin teveccühünü kazandığına dikkat çekerek, “Genci, yaşlısı, emekçisi, kadını, çocuğu 92 mahallemizde değişim rüzgârları esiyor; Altınordu’ya bahar geliyor. Bu kente hak ettiği değeri ve hizmetleri kazandırmak için yola çıktığımızda küçücük bir damlaydık. Sabahın ilk ışıklarından gece yarılarına kadar sokak sokak, kapı kapı gezerek girilmedik gönül bırakmadık. O damlalar tane tane birikerek akıntıya, akıntılar birleşerek büyük bir sele dönüştü. Artık bu sele hiçbir şey dayanmaz. AK Partilisi, MHP’lisi, İYİ Partilisi, muhafazakârı, demokratı... Birleşe birleşe, her kesimden hemşerimizin açık desteğiyle Altınordu’ya değişimi yaşatacağız. Göreceksiniz, bu kent bizimle birlikte her alanda gerçek potansiyelini ortaya koyacak. Sandıklar patlayacak. Bu sefer “herkes” bizden yana. 31 Mart’ta Altınordu sokaklarında bayram coşkusu var” şeklinde konuştu.

Haber: Müberna AVCI



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı