Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ŞİİR VE MÜZİĞE DOYULACAK

ŞİİR VE MÜZİĞE DOYULACAK

ŞİİR VE MÜZİĞE DOYULACAK

 

Ordulu şairlerin ve müzisyenlerin dilinden eserlerini dinlemek için Ordu Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla 6 Mart 2024 Çarşamba günü saat: 19:00'da Ordu Kültür Sanat Merkezi Büyük Salonda "Ordulu Şairler ve Bestekârlarla Şiirden Müziğe" şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirilecek.

İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Uğur Toparlak konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Birçok medeniyeti topraklarında barındırmış olan Ordu İli, tarihi oldukça eskilere dayanan nadide bir yerleşimdir. İlginç hikâyelerin anlatıldığı efsaneleri, hafızalara kazınmış destanları ve doğa, aşk gibi konuların işlendiği şiirleriyle ön plana çıkmıştır. Geçmişten bugüne hem doğal hem de tarihi dokusunu büyük oranda koruyarak özgün bir şehir olarak kalmış, bu durum birçok şaire ilham kaynağı olmuştur. Valiliğimiz ve Müdürlüğümüz himayelerinde 10'dan fazla gerçekleşen Ordu Şiir Günleri, ülke genelinde bir marka haline gelmiştir. Edebiyat tarihi için son derece önemli olan tarihsel süreç birçok şair ve yazarın yetişmesinde önemli bir rol alacak, hiç kuşkusuz daha nicelerinin yetişmesine katkı sağlayacaktır.

Ordulu Şairlerimizin ve Müzisyenlerimizin dilinden eserlerini dinlemek için Valiliğimiz ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün katkılarıyla 06.03.2024 Çarşamba Günü Saat: 19:00' da Ordu Kültür Sanat Merkezi Büyük Salonda "Ordulu Şairler ve Bestekarlarla Şiirden Müziğe" şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirilecektir. Tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı