Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

“SIRADAN BİR TARİH DEĞİLDİR”

“SIRADAN BİR TARİH DEĞİLDİR”

“SIRADAN BİR TARİH DEĞİLDİR”

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti’nin iktidara gelişinin 18. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “3 Kasım tarihi, sıradan bir tarih değildir. 3 Kasım tarihi sadece AK Parti için değil; Türkiye için, milletimiz için, Türk demokrasisi için ve dünya mazlumları için bir milattır. Tarihi bir başlangıçtır. AK Parti iktidarının 18. yılı kutlu olsun.” dedi.

 

AK Parti’nin iktidara gelişinin 18. yılı dolayısıyla bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 3 Kasım 2002’de başlayan AK Parti iktidarıyla, Türkiye’de adeta sessiz bir devrim gerçekleştirilmiştir.” dedi.

 

“HER ALANDA BÜYÜYEN BİR TÜRKİYE İNŞA EDİLDİ”

Ak Parti’nin kuruluşunun hemen ardından milletin teveccühünü kazanarak iktidar olduğunu hatırlatan Başkan Tavlı, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yola çıkan partimiz kısa sürede iktidar olarak tarih yazmıştır. Bu Türk siyasi tarihinde bir ilk olmuştur. AK Parti her zaman milleti siyasetin öznesi konumuna getirmiştir. AK Parti eser siyasetini öne çıkarmıştır, bağımsız bir dış politika, yerli ve milli bir siyaset izlemiştir. AK Parti iktidarıyla ülkemiz sağlıktan, ulaşıma, savunma sanayinden eğitime kadar birçok konuda çağ atlamış, her alanda büyüyen bir Türkiye inşa edilmiştir. 3 Kasım tarihi, sıradan bir tarih değildir. 3 Kasım tarihi sadece AK Parti için değil; Türkiye için, milletimiz için, Türk demokrasisi için ve dünya mazlumları için bir milattır. Tarihi bir başlangıçtır.” diye konuştu.

 

“ÖNÜMÜZE BİRÇOK ENGEL ÇIKARILDI”

AK Parti iktidarıyla büyüyen Türkiye’nin iç ve dış düşmanlar tarafından önünün kesilmek istendiğini ifade eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, şunları söyledi:

“Ülkemizin büyüyüp gelişmesi iç ve dış düşmanları rahatsız etmiş, önü kesilmek istenmiştir. Önümüze birçok engel çıkarılmıştır. 17 Mayıs 2006'da gerçekleşen Danıştay saldırısı ile başlatılmak istenen operasyon, Cumhuriyet mitingleri, Meclis’te çıkarılan 376 krizi, Genelkurmayın e-muhtırası, kapatma davası, 7 Şubat MİT krizi, Gezi olayları, 17-25 Aralık operasyonu ve 15 Temmuz’da yaşanan FETÖ’nün hain darbe girişimi ile devam etmiştir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde amacı milletine hizmet olan partimiz yine milletinden aldığı güçle önüne çıkarılan tüm bu engelleri tek tek aşmayı başarmış, bundan sonrada başaracaktır. Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmek için mücadelemizi yılmadan, ilk günkü kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti iktidarının 18. yılını kutlarken, bu kutlu dava yolunda hizmet eden ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Daha yapacak çok işimiz var. Hedeflerimiz doğrultusunda durmak yok yola devam.” Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı