Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SİTEMİ DİKKATE ALINMALI!

SİTEMİ DİKKATE ALINMALI!

 

 

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu: “Bazı şeylerin bu duruma getirilmemesi lazım. Tecrübeli olan, bu işi iyi bilen, 7 yıl bakanlık yapmış, uzun süre milletvekilliği yapmış, önemli işler yapmış bir kişinin bu konuyu es geçmesi kabul edilebilir bir şey değildir.”

Altaş TV Ana Haber Bültenine bağlanan ve gündemi değerlendiren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz'ın "AK Parti'ye saldıranlar kadar Büyükşehir Belediyesine yakın olamıyoruz" sitemini değerlendirdi.

 

MUHALEFET HER FIRSATI DEĞERLENDİRİYOR

Muhalefetin her fırsatı değerlendirmeye çalıştığına dikkat çeken Milletvekili Gündoğdu, “Cumhur ittifakı geçtiğimiz günlerde de gündeme gelen sanki bir sıkıntı varmış gibi muhalefetin şer ittifakının şu pandemi döneminde bile neler yaptığını gördük. Çünkü onlar Türkiye’nin hayrına bir şey istemiyorlar. Cumhurbaşkanımız ve ülkenin güçlü olmasını istemiyorlar. Onların tek bir derdi var. Sayın Cumhurbaşkanımızın oradan indirilmesi. Onunla ilgili de her türlü şer ittifakına giriyorlar. HDP ile ittifakından tutun dışardaki örgütlerle birlikte, Türkiye’deki FETÖ Terör örgütüyle ilişkileri ve DHKPC gibi bilimum sol örgütleriyle hareket eden bir muhalefet var.” Dedi.

 

HASSASİYETLE DİKKATE ALINMALI

Muhalefetin Cumhur İttifakının başarılarını görmezden geldiğine değinen Milletvekili Gündoğdu, “Pandemi ile mücadele ettiğimiz dönemde Türkiye dünyada sözü edilen, takdir edilen bir ülke oldu. Bu çok önemli bir gelişme. Bu bizim 18 yıllık AK Parti iktidarında sağlıkta yaptığımız yatırımlardan dolayı. Tabi bu süreçte Dışişleri Bakanımızda hemşerimiz olan Dışişleri Bakan Yardımcımız da çok güzel bir çalışma ortaya koydu. Gece gündüz demeden  büyük bir hizmette bulundular ama muhalefet hala bu başarıları görmezden geliyorlar.  Ve bunun üzerinde diyorlar ki Cumhur ittifakı yıkıldı, yıkılacak. Bunları derdi Cumhur ittifakı yıkılsın. Cumhur İttifakı sayın Devlet hocamın söylediği gibi ‘Pazara kadar değil, Mezara kadar’ olduğunu dile getirdi. 2023’ten sonrası için de Cumhur İttifakının devam edeceğini kendisi dile getirdi.” diyerek böylesi Cumhur ittifakına saldırıldığı bir ortamda Cumhur ittifakının il başkanının siteminin dikkate alınması gerektiğini vurguladı ve “Cumhur ittifakının il başkanının ekranlarda söylediği konu hassasiyetle dikkate alınmalı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız burada yapması gereken Cumhur ittifakı paydaşımızı da küstürmeden bu işi yapması gerekir. Bu seçimleri onlarla beraber kazandık. Onların da emeği var.” Dedi.

 

“GÜNDEMDEN KALDIRACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in konuyu çok hızlı bir şekilde çözeceğini düşündüğünü söyleyen Milletvekili Gündoğdu, “Bazı şeylerin bu duruma getirilmemesi lazım. Tecrübeli olan, bu işi iyi bilen, 7 yıl bakanlık yapmış, uzun süre milletvekilliği yapmış, önemli işler yapmış bir kişinin bu konuyu es geçmesi kabul edilebilir bir şey değildir. Doğru değildir. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu konuyu çok hızlı bir şekilde çözeceğini, il başkanını arayıp problem neyse o problemi gündemden kaldıracağını düşünüyorum.” Dedi.

 

“CUMHUR İTTİFAKINDA SIKINTI YOK”

Cumhur ittifakında sıkıntı olmadığına dikkat çeken Milletvekili Gündoğdu, “Cumhur ittifakı böyle ufak tefek meselelerle yıkılacak bir olay değil asla. Cumhur ittifakı Cumhurbaşkanımız ile MHP Genel Başkanı arasında konuşulmuş ve millet tarafından kabul görmüş milletin desteğiyle Cumhurbaşkanlığı seçimi geçirilmiş ve onunla beraber yol yürüdüğümüz bir olay. Böyle ufak tefek meselelerle yıkılacak bir olay değil asla.” Dedi.  Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 20.4 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 18 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23 ° / 10.9 ° Şiddetli yağmurlu