Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

“SİYASETİ HİZMETE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

“SİYASETİ HİZMETE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

 

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, “Fatsa’da siyaseti hizmete dönüştüren anlayışa katkı sağlayacak yeni bir vizyon ortaya koyuyoruz.” Dedi.

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, siyasette yeni bir vizyon ortaya koyduklarını belirterek, “Birleştirici, kucaklayıcı, istişare kültürü ve bilinci ile birlik ve beraberlik içinde daha güçlü ve daha dinamik bir hizmet anlayışı ile; Fatsa ve Fatsalıya hizmet edecek, hizmet yapısını tabana yayacak, Fatsa’mızı gönül evi olarak gören Yönetim Kurulu çalışma arkadaşlarımızdan oluşan, komisyonlar kurarak, Fatsa’da siyaseti hizmete dönüştüren anlayışa katkı sağlayacak yeni bir vizyon ortaya koyuyoruz.” Dedi.

Komisyonlar kurarak çalıştıklarının altını çizen İlçe Başkanı İsa Yüksel, “Her biri birbirinden değerli arkadaşlarımızla Fatsa’ya hizmet etme aşkıyla çıktığımız bu onurlu ve kutlu yolculukta komisyonlarda görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

FATSA BİZİM TEK SEVDAMIZ!
Fatsa’nın tüm değerlerinin önemli olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı İsa Yüksel, “Fatsa içinde barındırdığı tüm değerleri ile bizim ve hepimizin. Ötekinin olmadığı her bir insanı ayrı değer olan Fatsa’mıza hizmet etmek almış olduğumuz görev sorumluluğun tek sebebidir. Fatsa bizim içimizde ayrı bir yer, ayrı bir değer ve ayrı bir sevdadır.” Dedi.

BÜYÜYEN FATSA ANLAYIŞIMIZ VAR

İlçe Başkanı İsa Yüksel gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Fatsa, doğası tarihi ve insan yapısı ile kendini diğerlerinden ayırt eden özellikler bütününe sahiptir. Bu bütünsel özelliklerden hareketle Fatsa’mızı, daha yaşanabilir bir merkez haline getirip, diğer ilçelerden ayırt edici özellikleri ile de marka şehir yapmak için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü; Bizim bir gelecek tasavvurumuz, bizim bir gelişen, büyüyen, Fatsa anlayışımız var.” Dedi.

TÜM DETAYLAR PAYLAŞILACAK

Kurulan komisyonlarla ilgili tüm detayların kısa süre içerisinde paylaşılacağını duyuran İlçe Başkanı İsa Yüksel, “Kurmuş olduğumuz komisyonlarla ilgili tüm detayları ve içerik bilgileri çok kısa süre içerisinde yapacak olduğumuz basın toplantısında kamuoyu ile paylaşacağız. Bilinmesini isterim ki; bu komisyonlarımız hizmetin tabana yayılmasında çok etkili ve güçlü bir model olup vatandaşlarımızla olan iletişim ve etkileşimimizi daha da güçlü kılacaktır.” Dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı