Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

SOL KANADI YENİLEDİ!

SOL KANADI YENİLEDİ!

SOL KANADI YENİLEDİ!

Transfer çalışmalarını sürdüren 52 Orduspor Futbol Kulübü, sol bek mevkisi için Belediye Derincespor’dan Sinan Morgil ile anlaşırken sol açığa da Muzaffer Kahraman’ı transfer etti.

2021-2022 sezonu için transfer çalışmalarına başlayan 52 Orduspor Futbol Kulübü dış transferde iki isimle daha anlaştı. Belediye Derincespor’da oynayan ve 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen takımdan ayrılan Sinan Morgil yeni sezonda 52 Orduspor Futbol Kulübü forması giyecek. Mor-Beyaz-Yeşilli ekip aynı zamanda Başakşehir’den genç oyuncu Muzaffer Kahraman’ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon başında transfer olduğu Belediye Derincespor’da istikrarlı bir sezon geçiren ve 28 lig maçına çıkan tecrübeli defans oyuncusu, ayrıca Türkiye Kupası’nda da iki maçta forma giydi. Sarı-Lacivertli ekipte toplam 30 resmi maç oynayan Sinan Morgil, bir gole de imza attı. Genç oyuncusu Muzaffer Kahraman ise Ordu’ya gelerek resmî imzayı attı.

SİNAN MORGİL KİMDİR?

Fenerbahçe U21 takımda forma giydikten sonra farklı kulüplerde A takım için mücadele etmeye başlayan Sinan Morgil sırasıyla İnegölspor, Ankara Keçiörengücü, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, Fethiyespor, Ankara Keçiörengücü, Esenler Erokspor ve Belediye Derincespor formasını giydi. Morgil oynadığı takımlarda ise 106 kez 2.Lig ve 117 kez 3.Lig maçlarına çıktı.

MUZAFFER KAHRAMAN KİMDİR?

Sol ve sağ kanatta forma giyebilen 2000 doğumlu genç futbolcu ilk kez 68 Aksaray Belediyespor forması ile profesyonel olmuştu. Son iki sezondur formasını giydiği Aksaray ekibinde 33 maça çıkan Kahraman fileleri ise 4 kez havalandırdı. Muzaffer Kahraman’ın bonservisi ise Süper Lig ekibi Başakşehir’de. SPOR 52



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı