Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

SOLUKSUZ ZİYARET!

SOLUKSUZ ZİYARET!

DUR DURAK BİLMİYOR!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile birlikte katıldığı Venezuela programlarının ardından Meclis çalışmalarının hafta sonu tatile girmesini fırsat bilerek, soluğu Ordu İlçe mahallelerinde aldı. 

“ADIM ADIM ORDU”

‘Adım Adım Ordu’ diyerek başladığı mahalle ziyaretleri kapsamında, ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Gülyalı, Gürgentepe ve Aybastı ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

İLK DURAĞI GÜLYALI İLÇESİ OLDU

Mahalle ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Ordu Milletvekili Gündoğdu, ilk olarak Gülyalı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

TEK TEK NOT ALDI

Gülyalı ilçe mahallelerini ziyaret ederek, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen, gittiği mahallelerde vatandaşların taleplerini tek tek not alan Milletvekili Gündoğdu, mahalle ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlara teşekkür etti. 

GÜLYALI DA ALTI MAHALLE 

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 28 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirdiği Gülyalı Mahalle Programında İlçenin 6 mahallesini ziyaret ederek, vatandaşla bir araya geldi. 

Mahalle ziyaretlerinin ardından AK Parti Gülyalı İlçe Başkanlığında Teşkilat Üyeleriyle bir arada, AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Talip Şen’in doğum gününü kutladı. 

“AYRIM YOK”

Ordu’nun tüm mahallelerini sırayla ziyaret edeceğini belirten Gündoğdu, “Ayrım yapmaksızın tüm mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla iç içe olmaya, taleplerini almaya ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Gülyalı ilçesinde ziyaretlerini bitiren Gündoğdu daha sonra Gürgentepe ilçesinde ziyaretlerde bulundu. 

GÜRGENTEPESPOR FUTBOL KULÜBÜYLE BULUŞTU

Milletvekili Metin Gündoğdu 29 Ocak Pazar günü gerçekleştirdiği Gürgentepe Mahalle Programı kapsamında; ilk ziyaretini Gürgentepespor Futbol Kulübü sporcularıyla gerçekleştirdi. İlçeye en kısa sürede yapılacak yeni saha ile sporcuların güzel başarılara imza atacağına inandığını belirten Gündoğdu, Gürgentepespor Futbol Kulübüne başarılar diledi. 

MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARADA

AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu, Gürgentepe’de Tikenlice Mahallesi ile başladığı programına; Ağızlar, Döşek, Işıktepe, Çatalağaç mahalleleriyle devam ederek, son ziyaretini Yurtseven mahallesinde gerçekleştirdi. 

ADIM ATILMAYAN MAHALLE KALMAYACAK

Gündoğdu mahalle ziyaretlerine gösterilen yoğun katılımları için mahalle sakinlerine teşekkür ederek; ziyaretleri kapsamında adım atılmadık mahalle, sıkılmadık el kalmayana dek, vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceğini belirtti. 

AYBASTI KAYMAKAMINA ZİYARET

Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun, bir sonra ki durağı ise Aybastı ilçesi oldu. 

Gündoğdu, mahalle programları kapsamında ziyaret ettiği Aybastı ilçesinde ilk durağı Aybastı Kaymakamlığı oldu. 

Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, İlçe Başkanı Fazlı Eren ve AK Parti Teşkilatı ile birlikte; Kaymakam Şeyma Aktaş’ı makamında ziyaret etti. 

AYBASTI İLÇESİNDE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu, Aybastı’da mahalle programına “Bin yıl önce Atalarımızın Karadeniz'e giriş kapısı, doğal güzellikleriyle bizlere Yurt olan Aybastı İlçemizdeyiz...“ diyerek, Çakırlı Mahallesinde başladı. 

MENDERESLER DİYARI; AYBASTI

Çakırlı Mahallesinin ardından, Toygar Mahallesinde ziyaretlerine devam eden Gündoğdu, “Menderesler Diyarı; Aybastı” diyerek, Pelitözü Mahallesinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

AYBASTI’NIN KAHRAMAN ŞEHİDİNİ UNUTMADI

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, mahalle ziyaretleri esnasında, Aybastı Uzundere Mahallesinin Kahraman Şehidi P.Söz.Er. Salih Altuntaş’ın kabrini ziyaret etti. 

Ardından ilçe de cenazesi olan aileye taziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı diledi.

SON DURAĞI ZAFERİ MİLLİ MAHALLESİ 

Mahalle programlarına hız kesmeden devam eden Milletvekili Gündoğdu, Aybastı da son ziyaretini Zaferi Milli Mahallesinde gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı, mahalle sakinleri ve esnaf ile bir araya gelerek taleplerini, sorunlarını ve çözüm yollarını görüştü. 

Haber: Furkan TOMAKİN

 

 

 



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı