Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

SON BAŞVURU 10 EKİM!

SON BAŞVURU 10 EKİM!

Son başvuru tarihi 10 Ekim’de sona erecek olan gitar, keman, bağlama, tiyatro ve resim kurslarının kayıt işlemleri Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam ediyor.

Fatsa Belediyesi Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetleriyle de örnek oluyor. 2022 yılı konservatuvar faaliyetlerine başlayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü konservatuvarında kış dönemi ön kayıtları devam ediyor.  Son başvuru tarihi 10 Ekim’de sona erecek olan gitar, keman, bağlama, tiyatro ve resim kurslarının kayıt işlemleri Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam ediyor.
Fatsa Belediyesi Konservatuvar Şefi Avni Kaysal bağlama, gitar, keman, tiyatro, kara kalem resim, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği koro kayıtlarına yoğun ilgi olduğunu belirterek, “Tüm kurslarımıza kayıtlarımız sınırsız. Pandemi dönemindeki durgunluktan sonra geçen yıl tüm kurslarımız büyük ilgi gördü. Gençlerin sanat alanında yarınlarına güzel bir altyapı oluşturuyor. Üniversite eğitimi için Güzel Sanatlar bölümünü tercih edenler konservatuvar eğitimlerimiz çok faydalı oluyor. Fatsa Belediyesi konservatuvarımızdan eğitim alıp sanatçı kimliği kazanmış farklı yerlerde veya festivallerde konser veren kardeşlerimiz var. Sanatçı olma yolunda bizim konservatuvarımız çok faydalı bir adım” dedi.

Haber: Mert Tolga COŞGUN



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu