Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

SON DURAK AYBASTI

SON DURAK AYBASTI

 

Bayramda ilçe ziyaretleri yapan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun son durağı Aybastı oldu. Burada esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekili Gündoğdu, çeşitli toplantılara katılarak ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Gündoğdu, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Gençtan, İlçe Başkanı Fazlı Eren , Önceki dönem İlçe Başkanı Salih Çelebi, İlçe Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Merhum Asım Cengiz’in oğlu Aybastı Gençlik Kolları üyesi Soner Cengiz’e taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Gündoğdu,  Fatma ve Barbaros çiftinin düğün törenlerine katılarak genç çifte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diledi.

Milletvekili Gündoğdu, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Gençtan ve İlçe Başkanı Fazlı Eren ile birlikte Aybastı’nın çeşitli mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet etti. Aybastı’lı Şair Furkan Azer Gürsoy, Milletvekili Gündoğdu’ya şiir kitabını imzalayıp hediye etti.

Milletvekili Gündoğdu, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, İlçe Baskanı Fazlı Eren, İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Aybastı İlçe Başkanlığında bir araya geldi.

Son olarak Milletvekili Gündoğdu, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan ve İlçe Başkanı Fazlı Eren ile Aybastı Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak’ı ziyaret etti. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı