Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

SON GÜN 30 EYLÜL!

SON GÜN 30 EYLÜL!

SON GÜN 30 EYLÜL!

Fatsa Belediyesi ödüllü 2. balık avı yarışması başvuruları için son gün 30 Eylül.

Geçen sene Karadeniz’de ilk ve tek olarak organize edilen ‘Fatsa Belediyesi Ödüllü Amatör Olta İle Balık Tutma Yarışması’nın bu yıl ikincisini düzenleniyor.
 Yoğun ilgi gören ve geleneksel hale getirilen Fatsa Belediyesi Ödüllü Amatör Olta İle Balık Tutma Yarışması 1-3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

ÜCRETSİZ YARIŞMAYA 18-65 YAŞ KATEGORİSİ

Ücretsiz olan yarışmaya,  18-65 yaş arasındakiler tarafından başvuru yapmak isteyenler için son müracaat tarihi,  Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde 30 Eylül 2021 Perşembe günü saat 17.00’e kadar olacak.

YER; FATSA İSKELESİ-1. EYVANLAR ARASI 

Balık Avı Yarışması Fatsa İskelesi başlangıcından Fatsa Eyvan 1 arasında yapılacak. Katılımın fazla olması durumunda yarışma alanı genişletilecek. Yarışmada yakalanan balıklar birinci Balık Avı Yarışmasında olduğu gibi Fatsa’da bulunan yaşlı bakım evine teslim edilecek. Yarışmanın 1. ve 2. gününde dereceye giren yarışmacıların ödülleri, yarışmanın 2. Günü saat 20:30’da Fatsa Sahil Kavlan Ağacı altında düzenlenecek ödül töreni ile verilecek.

ÖDÜLLER;

Fatsa Belediyesi İkinci Geleneksel Balık Avı Yarışmasından ödül olarak birinciye Daiwa Caldia Kamış ve Makine, ikinciye Daiwa Exceler Kamış ve Makine ve üçüncüye ise Daiwa Ninja Kamış ve Makine verilecek.

“KENDİNE GÜVENENLERİ BEKLİYORUZ”

Şehir içi ve dışı olmak üzere büyük ilgi gören ödüllü amatör olta İle balık yutma yarışmasının bu yıl ikincisini düzenlediklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Yarışma kuralları çerçevesinde 1-3 Ekim tarihleri arasında üç gün sürecek olan balık avı yarışmasına kendine güvenen herkesi davet etti.

FATSA BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ 2. BALIK AVI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

https://fatsa.bel.tr/balik-avi-yarismasi-sartnamesi/

Haber: Müberna AVCI



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false