Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

SONER SOLMAZ, YUVASINDA

SONER SOLMAZ, YUVASINDA

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Ekiplerinden Akkuş Belediyespor transfer çalışmaları kapsamında daha önce 3 sezon Akkuş Belediyespor forması giyen Soner Solmaz’ı kadrosuna kattı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig Ekiplerinden Akkuş Belediyespor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Bu yıl Efeler Ligi hedefi doğrultusunda dinamik hırslı ve yetenekli bir kadro kuran Akkuş Belediyespor, daha önce 3 sezon Akkuş Belediyespor forması giyen Soner Solmaz’ı kadrosuna kattı.

 “BAŞARIYA ORTAK OLMAK İSTİYORUM”

Akkuş Belediyespor’un hedefleri olan bir takım olduğunu ve yeniden yeşil beyazlı formayı giydiği için mutlu olduğunu belirten Soner Solmaz, “Daha önce 3 sezon boyunca Akkuş Belediyespor forması giymiştim ve güzel başarılar elde etmiştik. Tekrar Akkuş Belediyespor’a gelme nedenim Akkuş’un her sene voleybolda hedef yükseltmesiydi. Bu yıl da önce play- off ardından Efeler Ligi hedefi var. Ben de bu yıl bu başarıda yer almak için elimden geleni yapacağım ve inşallah bu yıl Akkuş Belediyespor’u Efeler Ligi’nde göreceğiz. Ligin ikinci yarısına bu hafta deplasmanda oynayacağımız Şiran Akademi maçıyla başlayacağız. İnşallah deplasmandan galibiyetle dönüp ikini yarıya iyi bir başlangıç yapacağız. Tekrar Akkuş Belediyespor’a döndüğüm için mutluyum” dedi.

1994 doğumlu olan Soner Solmaz,Bosch, Tofaş, Kula Belediyesispor, Fındıklı Spor, Akkuş Belediyespor, Bulancak Belediyespor, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ve Niksar Belediyespor takımlarında oynamıştı. Haber Merkezi



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false